Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Donio3d

Minecraft nie działa. Help ! :/

Pytanie

Donio3d    0
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Witam otóż mam problem przy włączaniu minecrafta mam czarny obraz a potem się wyłącza...[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Czy chociaż odpali mi minecraft ? Mój PC:[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ati Radeon 9600 Family (256Mb)[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]2,2 Gb Ram'u[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Intel Celeron CPU: 2.60 Ghz[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Windows XP[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Mam jave itp a nie działa :/ [/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Moglibyście podać mi linka do:[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]1.OpenGL Pod Windows XP[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]2.Jave pod Windows XP[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]3.Najnowsze sterowniki pod moją kartę graficzną.[/font][/color]
Myślę że jak to zainstaluje to zadziała...
Lecz nie jestem pewien i zaczynam wątpić.
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Kiedyś minecraft mi działał ! A tera nic :/[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ja już nie mam pomysłu proszę o pomoc.
EDIT: Kiedyś działał mi Classic a teraz nawet on nie działa..[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Donio3d    0
Dalej to samo. Zainstalowałem jave. Włączyłem minecrafta i dałem Force Update. Gdy się załadowało czarny screen a potem wyłącza się minecraft :/ Co jeszcze robić?

EDIT: Dodam że na Windows 7 działało. Edytowane przez Donio3d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Chormon    136
Odpal mc z konsoli i wklej wyświetlone informacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Donio3d    0
O dziwo gdy włączam z konsoli uruchamia mi się sam minecraft... (Launcher nie gra) Źle uruchamiam ? Klikam w Starcie "Uruchom" i przeciągam tam ikonkę Minecrafta i klikam "Ok"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...