Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MineBlock Hlolek

Assasins Creed 3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Dzisiaj chciałbym z wami pogadać o tym co sądzicie, jakie macie wrażenia z gry Assasins Creed 3.

Więc ja zacznę.

Gdy zacząłem grać jako ojciec Connora (nie Desmond) zachwyciła mnie grafika gry. Z tego co czytałem gra została wyposażona w nowy silnik graficzny co ulepszyło grafikę. Jeśli chodzi o rozgrrywkę dodano kilka nowych broni, nowy system ekonomi (porównując z Assasin Creed Revelations i starszymi), pływanie statkami, oraz polowanie. Oczywiście jest tego więcej ale ja wymieniam te najbardziej dające się w oczy. Fabuła mnie wprost zachwyciła. Co do fabuły trzeba powiedzieć, że akcja gry toczy się w większości w Ameryce. Warto też dodać, że w Animusie gramy dwoma postaciami Haythanem- ojcem Connora, oraz Connorem. Poza Animusem gramy oczywiście znanym nam Desmonedem Milsem.
Studio Ubisoft starało się zrobić wrażenie na graczach kupujących Assasina 3. Myślę, że na większości zrobiła, ale na mnie napewno.

A wy co sądzicie o tej grze?

Wasze "myśli" piszcie w odpowiedziach.

Lajki zachęcają mnie do cięższej pracy ;)!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michu626    5
Jak mam coś o tej grze napisać jak na PC jeszcze nie wyszła :D Ale tak btw. to na Assassin's Creed III pracowały WSZYSTKIE wielkie studia Ubisoftu (Ubisoft, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Montreal, Ubisoft Montreuil, Ubisoft Massive etc.). Ponoć na PC grafa ma mieć parę fajnych bajerów pokroju PhysX dla GeForców. Zagram na 80%. Po jedynce mogę kupić każdą grę z tej serii w ciemno :D Edytowane przez michu626

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SirSomaCruz    0
Grałem 10 godzin, gra mi się zcięła, save stracony. Ubisoftowi w tym roku podziękuję za wrażenia z gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hepe    2

Widziałem sporo screenów i kilka filmików prezentujących grę.I muszę przyznać że trzecia część AC jest naprawdę Epicka.

Edytowane przez Hepe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jeszcze dodam:

@up

To prawda

A poza tym jest trochę bugów ale kilka razy włączyłem, wyłączyłem i nie ma bugów. Ubisoft nie zwróciło uwagi na bugi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hekter    0

nie jest tak zle dobra gierka jak sie jest ogarnietym ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...