Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
wertos97

Oszustwa w Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

wertos97    4
Witam, chciałbym poruszyć temat cheatów i zhackowanych klientów gry (np. Nodus).
Ps. Czy istnieje jakiś cheat do spawnowania itemow na multi? Ostatnio spotkałem się na sg z gościem, który w głównych skrzyniach znalazł złoty miecz... Czy to możliwe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tam są ukryte skrzynie, a na początku w skrzyniach losowa na sg się tam pojawiają itemy. A cheatu chyba nie ma (nie szukałem i nie mam zamiaru szukać, bo jak używasz na multi to oszustwo, a jeśli admin się dowie to ban i won cheaterze).

Co do zhackowanych klientów gry nie polecam. Jeśli ludzie chcą być cheaterami przez nieorginalne wersje to... Edytowane przez MineBlock Hlolek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wertos97    4
Nie cheatuje:( To psuje totalnie rozgrywke na pvp, a ludzie z cheatami są godni potępienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
piernik01    18
Co do tego miecza złotego jest to w 100% możliwe. Sam miałem Diamentowy miecz i napierśnik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wertos97    4
Słyszałem też o czymś takim jak "Foce OP". Szukałem trochę w internecie i znalazłem na YouTube kilkanaście filmików, każdy z inną wersją. Pobrałem jeden, .rar, niby ok, a tu mnie o hasło pyta. Jest w readme strona z ktorej trzeba pobrać kod, wchodze i... Formularz. Kolejny fake i naciąganie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam Mam na sprzedaż GiftCode/Konto premium za taniego SMS'a Chciałby ktoś Kupić
[color=#800080]Hej, jeśli już chcesz coś sprzedać, to przynajmniej w odpowiednim dziale. :D //swajner[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Człowieku takich rzeczy się tu nie pisze. Załóż tu bloga, przywitaj się i napisz to.

[color=green]Nie baw się w społecznego moda. //Adeo[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zzuullll    0
Kolego daj se spokoj z cheatami gra traci na miodnosci i szybko ci sie znudzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DiceMan321    21
nie wypowiem się w temacie po cheaty są złe (no może kiedy server jest zdu****** i nie ma poco tam grać......zart) ale powiem jedno do zamknięcia po
niewiem czy fajnie promować hakerstwo itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Trin32    0
Na alpha 1.2.6 był cheat, który pozwolił na spawnowanie itemów. Rozwalił przy tym wiele serwerów lub ich mapy, od bety nie jest to możliwe. Dawanie OP jest/było (nie wiem jak teraz) możliwe przez bug pluginu do autoryzacji na serwerach nopremium.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
@up2: alpha była z 2 lata temu...
@topic: To, że znalazł ten miecz jest w 100% możliwe. Zależy od konfiguracji. A co do ogólnej sprawy cheatów to w minecraft niestety zawsze były i będą. Przez serwer nie można zbadać, czy gracz ma cheaty, czy nie. Niestety nie istnieje żaden efektywny anti-cheat... Jak ktoś oszukuje, to głównie sam siebie - on najwięcej przyjemności gry z tego straci. Gorzej, jeżeli ekonomia serwera się przez takiego ynteligęta posypie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra na chetach to w sumie nuda wszystko sie od razu ma.A czy w minecrafcie jest tak ze whcodzisz do gry i masz diax all? Ale jesli chodzi o mnie na singlu to przyznaje ze czasem cheatuje... Ale na serwach ani rusz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gorczynk90 zrobił pułapkę na wyspie na sky-blocku gdy mialem diax eq i sie prawie zabiłem

Edytowane przez assasin_patryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gorczynk90 zrobił pułapkę na wyspie na sky-blocku gdy mialem diax eq i sie prawie zabiłem

I co  z tego? Tutaj se pisze o róznych cheatch i hackach a nie o tym co ci zrobili na sky-blocku.

Edytowane przez Szymonoraptor200

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

Witam, chciałbym poruszyć temat cheatów i zhackowanych klientów gry (np. Nodus).
Ps. Czy istnieje jakiś cheat do spawnowania itemow na multi? Ostatnio spotkałem się na sg z gościem, który w głównych skrzyniach znalazł złoty miecz... Czy to możliwe?

Bardzo możliwe że legalnie zdobył z tej skrzyni złotego miecza, a cheatów nie polecam bo psują gre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
liltning    0

Jeb zapowiadał że do gry zostanie dodana taka zapora przeciw chetom, na 100 % nie bedzie działał już xray, ale znowu ktos coś wymyśli taki mod że będzie można to obejśc, bo jeżeli mod nie działa to można sobie w gimpie texture xray zrobic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez PiecuJTCNW
      Sprzedam Spawny na serwery Minecraft w super cenach!
      W ofercie posiadam wiele ciekawych projektów!
      Metody płatności: Blik/Przelew/Paypal/Paysafecard
      Po więcej informacji zapraszam na PV!
      Jesteś zainteresowany? Pisz na PV!
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

• Przez zuzia149
      Witam przedstawie wam mapke do pobrania:
        Link do pobrania:
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
        OPIS
      witam przedstawiam wam moją mapke.
      myśle że moja mapka wam się spodobała, budowaniem to moje HOBBY.
      może się nadać na spawna na każdy serwer.
      zachecam do pobierania mapki

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

• Przez jacek kupa
      W filmiku pokazuje działanie x-ray a w opise jest możliwośc pobrania x-raya

• Przez HaShySh'U
      Witam, szukam moda / skryptu który by wyrzucał wybrane itemki z inventory, np idę do kopalni po surowce i nie chce mi się klepać co jakiś czas cobla z inv, więc czy istnieje jakieś ułatwienie które z automatu by wywalało zbędne itemki ?
    • Przez przemoles
      Zapraszam do gry na serwerze PRZEMOLAND. Jest to twor mojego wymyslu I mysle ze wielu sie on spodoba.
      Rozgrywka oparta jest na sztampowym dorabianiu sie w swiecie bez dropa z kamienia. Trzeba poprostu wyjsc na survival by cos pozyskac.
      Poki co, jest to serwer w fazie testow- zadnych vipow nie przewiduje. Zobaczymy w miare wzrostu popularnosci serwera. Otwarty jest nabor do administracji ale tu wole jednak sie wstrzymac przed podjeciem kluczowych decyzji. Jest kilka gier, sklep, osady obwodowe (mini-spawny) polaczone ze spawnem torami, gildie, osady I dzialki. Serwer jest oplacony I stabilny, nie wykazana zadna wieksza przerwa w przeciagu czterech ostatnich miesiecy. Utrudnieniem w grze jest ograniczona liczba pieniedzy, ktora mozna miec przy sobie. Wieksza gotowke mozna deponowac w bankach gildii i osad. Troche inaczej ale daje to mozliwosc rozbudowy bardziej rozwinietych struktur w oparciu o zaufanie i odpowiedzialnosc. Dobry trening jesli chodzi o dzialania grupowe.
      Milej zabawy zycze

Server NormalHC 1.9.4
      ID: przemoland.myserver.gs
      TS3: przemoland.teamspeak3.com:9290

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
  • Dodaj nową pozycję...