Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
CristopherC

Skarga i Unban CristopherC

Rekomendowane odpowiedzi

CristopherC    4
Witam,
dzisiaj o godzinie 17:15 zostałem zbanowany za obraze mości pana kiersnowskiego bardzo mnie to dziwi że on sobie ubzdurał że ja obrażam wszystkich kidmodów to nie prawda napisałem ''żal mi Cie'' i nie wiem co w tym złego że mu współczuje toku myślenia jaki on posiada. Jeszcze wcześniej ok. godziny 17:00 ja dadi57 i 12Dan123 walczyliśmy przeciwko kiersnowskiemu on sie tp na /spawn i powiedział że to jest dozwolone a regulamin mówi że [b]ucieczka z walki jest niedozwolona chyba że przez wyznaczony teleport lub miejsce[/b] następnie zaczął mi grozić że mnie zbanuje jak będe mówił żal mi Cie

Pozdrawiam i prosze o wykluczenie kiersnowskiego z administracji ponieważ jest niekompetentny
CristopherC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kiersnowski    5
Hmmmm powiem tak - nie ja dałem bana ja tylko go poprawiłem iż został źle nałożony (Nick został wpisany Critopher a nie CristopherC [bana dawał Grzechu]) Co do teleportowania się na spawn - [b]nie mam chyba obowiązku walczyć z graczami[/b] a zapomniałem włączyć goda > zostałem wyzwany od noobów i użyte zostały wyrazy powszechnie znane za wulgarne (np. ku*wa) Ban dany został na 10 godzin wznoszę o pozostawienie bana

Pozdrawiam kiersnowski Edytowane przez Kiersnowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NMVAU    2
Wątpie że "kiersnowski" dał ten ban bez powodu to dobry KMod.
Poza tym wasza "ekipa" to wrogowie servera przezywają każdego i np. podczas walki tp sie na spawn.
Gracz 12Dan123 od poczatku tymczasowej mapy mial diaxowe itemy gdyż ma baze (nad) netherem.

Mógł bym pisać kilka godzin lecz napisałem tylko najwazniejsze rzeczy..

Wnosze o pozostawienia bana dla gracza [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]CristopherC oraz nałożenie reszcie "ekipy" bana na minimum 10 h.. (ja to bym dal perma) :D (Oczywiscie to z permem to żart :3)[/font][/color]

[font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]~~ NMVA[/color][/font][font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]U[/color][/font] Edytowane przez NMVAU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dogles9    26
Witam wszystkich, którzy czytają ten post :) Nie lubię być stronniczy, ale muszę stanąć w obronie kiernowskiego.
CristopherC, oraz jego ,,sojusznicy'' prowokowali kModa, wyzywali, oraz grozili odebraniem praw. Mnie osobiście też wyzywali od cziterów, Nodusiarzy itd. Jestem za zostawieniem bana.

[quote name='CristopherC' timestamp='1353516402' post='100430']
bardzo mnie to dziwi że on sobie ubzdurał że ja obrażam wszystkich kidmodów to nie prawda napisałem ''żal mi Cie''
CristopherC
[/quote]

Tylko ,,żal mi Cię'' ? Oj chyba nie... ,wplotłeś też w swoje zdania, wulgaryzmy, oraz wyzwiska. Administracja, jeśli chce to może sprawdzić, jakich mianowicie. Jak już pisałem, uważam, że ban został nałożony słusznie. Dziękuję, dobranoc :p Edytowane przez dogles11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kiersnowski    5
Hmmm sorry że tak późno ale jestem nawet za przedłużeniem kary z 10 h to następnej edycji - mam nadzieje że przejdzie iż dowiaduje się że ci panowie obrażali nie tylko mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MiQss    3
Zatem ban jak najbardziej słuszny, i jako że już wcześniej widziałem takie zachowanie u CristopherC, następny taki wybryk i dostaniesz perm'a bez możliwości UB.

Można zamknąć. Edytowane przez MiQss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...