dogles9 26 Napisano 18 Listopad 2012 [b]Wiek[/b][i] (wymagane jest 14+):[/i] 17 [b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b]: W skrócie to wszystkie te jakie są potrzebne na kidowanie FB. [b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) :[/i] Tak miałem kida tutaj na FB, lecz usunąłem cuboida na sklepik niechcący (nie wiem jak to się stalo ) i mi go odebrano Na mcsv.pl kiedyś tam się kidowało. [b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b]? : Jestem w stanie wchodzić na serwer codziennie po parę godzinek. [b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b] : Tak mam obecnie nałożonego bana permanentnego na serwerze mcsv.pl [b]Co powiesz o sobie?[/b] : W zasadzie nie lubię o sobie mówić, to mnie krępuję Mam na imię Kuba, interesuję się Le Parkour'em, oraz wszelaką akrobatyką, trochę sobie modeluję w 3d max'ie. Lubię zjeść sobie często coś słodkiego i oczywiście grać w minecrafta [b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i](wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) :[/i] Oczywiście, mikrofon również Jest to bardziej prośba niż podanie, bo byłem tutaj kidem dosyć niedawno, ale jak już pisałem odebrano mi go. Za ten mój błąd przepraszam i obiecuję że już się nigdy nie powtórzy. Pozdrawiam dogles11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szata2001 1 Napisano 19 Listopad 2012 (edytowane) Jestem za ale wiem że moje zdanie sie nieliczy ;p Edytowane 19 Listopad 2012 przez szata2001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 19 Listopad 2012 [color=#00ff00]Za[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Didjusejczokled 2 Napisano 21 Listopad 2012 Analizując Twoje podanie, stwierdzam fakt iż się nadajesz.[u] [/u] [u]@offtop Statystyki mi się zbugowały ._.[/u] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dogles9 26 Napisano 21 Listopad 2012 Dzięki za te wypowiedzi, muszę poczekać sobie teraz na głos Adminów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 21 Listopad 2012 Jestem na [color=#008000][font='comic sans ms', cursive][size=5][b]TAK[/b][/size][/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NMVAU 2 Napisano 21 Listopad 2012 [font="comic sans ms, cursive"][b]6,6/10 :3 Czyli jestem na [color=#008000]TAK[/color].[/b][/font] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiwi 12 Napisano 23 Listopad 2012 Więc tak 7/9. 3 razy na tak, przechodzisz dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NMVAU 2 Napisano 23 Listopad 2012 [quote name='kiwi' timestamp='1353705983' post='100670'] Więc tak 7/9. 3 razy na tak, przechodzisz dalej [/quote] Ty chyba się nie liczysz (Jestes Modem/KModem?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MineBlock Hlolek 13 Napisano 23 Listopad 2012 A oto moje zdanie Za!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Didjusejczokled 2 Napisano 24 Listopad 2012 Teraz prosimy Greena o zdanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiwi 12 Napisano 24 Listopad 2012 [quote name='NMVAU' timestamp='1353707551' post='100676'] Ty chyba się nie liczysz (Jestes Modem/KModem?) [/quote] Nie, nie jestem kidem, ale myślę, że jako gracz, też mogę się tu wypowiedzieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 24 Listopad 2012 odrzucone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach