Rabus 3 Napisano 11 Maj 2011 Na jakich przesiadujecie? Ja najczęściej na wykopie, reddit'cie, a społecznościowy tylko facebook. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeviLLe 34 Napisano 11 Maj 2011 ja facebook nasz-klasa i youtube ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kelo821 2 Napisano 11 Maj 2011 Facebook i youtube. Konto na nk usunąłem na wakacjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwichert 9 Napisano 11 Maj 2011 Facebook, wykop, YT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubisz0n 5 Napisano 14 Maj 2011 facebook, kwejk, yt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grower 2 Napisano 22 Maj 2011 Konto na nk usunąłem na wakacjach.SHIT GOT SERIOUS ! D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubasi 12 Napisano 27 Czerwiec 2011 NK, facebook i YT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord Papajos 3 Napisano 27 Czerwiec 2011 Facebook, YouTube, Kwejk, (czasami, bo robią się dziecinne) komixxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyCraftPOL 0 Napisano 27 Czerwiec 2011 YT, NK, kwejk i FB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crafterowiec 5 Napisano 15 Lipiec 2011 YT... I to chyba wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szczurek Toficer Napisano 29 Lipiec 2011 komixxy, YouTube, Demoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodny 4 Napisano 29 Lipiec 2011 youtube, facebook, sadistic, joemonster, interia, mistrzowie, demotywatoryWstaję rano czytam newsy na interii, potem wkurzony, jak zwykle na polityków, wbijam sobie na demoty, joemonster i sadistic, jak juz poprawię sobie humor przeglądam nowe słitaśne zdjęcia znajomych na fejsie, czasem przejrzę mistrzów,a wieczorkiem, najczęściej wieczorem, wbijam posłuchać muzyki na YT. Tak mija dzień jeśli nie robię czegoś pożytecznego, ide na browar lub wódkę albo się uczę na egzaminy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jezó 0 Napisano 25 Sierpień 2011 Youtube, sadistic, facebook, mistrzowie, 4chan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 25 Sierpień 2011 wykop.pl, anime-shinden, youtube, minecraft.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nico 0 Napisano 30 Wrzesień 2011 Ofc wykop i joemonster.Społecznościówka to jak wszyscy teraz facebook.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarzan 13 Napisano 30 Wrzesień 2011 >wykop, kwejk, komixxy, mistrzowie, jewmonster, sadistic, demotywatoryśmieszki, śmieszki wszędziefb, google+, myspace, yt, minecraft.pl, cszajs.pl, ztm.waw.pl, hhstyle(czasem)2down;maciej01: oh ty trolu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
castro12321 179 Napisano 1 Październik 2011 wykop, reddit, igoogle, ( jak mnie zaspamuje na e-mailu ) facebook, warsztad.gd, xion.org.pl, ( poprzez linki / subskrypcja ) youtube, google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 7 Napisano 7 Październik 2011 kwejk fm, kwejk, kwejk yt, kwejk fb, kwejk wykop i jeszcze reddit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MMOsek 0 Napisano 9 Październik 2011 Jedynie na Demotywatory.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach