Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kiok12

[Podanie na KidMod'a]. [kiok12 (2 podanie) ]

Rekomendowane odpowiedzi

kiok12    3
PROSZĘ ,ABY LUDZIE Z WERSJAMI CLASIC I KONTAMI ZAŁOŻONYMI PRZED CHWILĄ NIE PISALI W TYM TEMACIE

Napisałem to podanie jeszcze raz ,bo nie robiłem multikont tak jak Administracja sądziła. Według mnie ktoś zrobił to złośliwie mam nadzieje że się przyzna Dzięki koniec notki, podanie jest takie jak w Pierwszym temacie ,ale mam już TeamSpeak3. dzięki :)

Wzór Podania: na KidModeratora serwera

Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?: Hmmmm. World Guard, Permission, Money Drop, World Edit, Multiverse Portal, Vanish, Iconomy i wiele wiele więcej

Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek? : 2 razy Moderatorem na serwerach, 1 policją i z 3 razy KidMod.
Doświadczenie mam w bukkit ,bo mam swój serwer (nie liczę ostatniej wypowiedzi, to tylko takie info)

Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze? : Wiem że na razie dość mało czasu no ale myślę ,że jakoś ze 2-3 godziny.

Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl? : Ojej nie pamiętam (Przepraszam ,ale na serio nie pamiętam)

Co powiesz o sobie? : To może od początku. Mam na imię Mateusz. Chodzę do 1 klasy Liceum im. Powstańców Warszawy w Warszawie, gdzie mieszkam. Bardzo interesuję się Programowaniem dla tego też poszedłem na kierunek Mat-Info. Obecnie prowadzę swój serwer, ale raczej tak prywatnie. Bardzo lubię głośną muzykę, dżem i lody. Mam w domu Psa (York), wychodzę z nim na długie spacer i z tąd też moje hobby. Najczęściej gdy jest pogoda biorę aparat i fotografuje wszystko co uznam podziwu. Lubię Drużynę Legia Warszawa i staram się chodzić na każdy mecz. (Polska drużyna też może być). Moje wady: Naj ważniejsza jest taka co może wam się nie spodobać. Jeżeli ktoś ma dostać bana ,ja go od razu nie banuje tylko najpierw dociekam. Zawsze wolę wyjaśnić sprawę niż później mieć nie przyjemności. Myślę że do tego pytania to tyle Dziękuje za wyrozumiałość.

Czy masz TeamSpeak3? : Tak już mam TeamSpeak3 i nowe słuchawki

Kiedyś na serwerze grałem ,prawie cały swój czas. Gdy była nowa mapka i moja działka poza miastem się skasowała ,straciłem chęć na grania, Teraz powracam wraz z nową edycją ,ale startuje na KidMod ,aby wam pomóc i rozwinąć serwer to tyle z mojej strony Dzięki

Dziękuję za wyrozumiałość i uznanie kiok12.

Za wszystkie głosy dziękuje

Podsumowanie:
Tak: 1 (kiok12)
Neutral: 3 (MiQss), (Monualen), (sandra6624)
Nie: 0 Edytowane przez kiok12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adeo    34
O ile dobrze pamiętam to pamiętam Cię z sv. Jeśli dobrze pamiętam, to nie zbyt nadajesz się na kmoda (in my opinion) ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sandra6624    4
Mi się wydaje że założyłeś te konta i teraz się wykręcasz /:

Jest sens wpisywać że ty jesteś na tak? /: Edytowane przez sandra6624

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kiok12    3
sandra6624 Administracja może sprawdzić ip, a pozatym niby jak bym mógł być wczoraj zalogowany na 3 kontach jednym moim i niby 2 multi?

Naprawdę ja nie robiłem tych kont :)

Adeo to co było na sv nie było z mojej winy wszystko się póżniej wyjaśniło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
Masz 2 błędy ortograficzne
Jeżeli chodzi o mnie, jestem [color=#d3d3d3]neutralny[/color].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
shiworld    1
Nie będę się czepiał, bo to chyba twoje pierwsze podanie. Dam Ci szansę więc jestem na [u]TAK[/u]. Zobaczymy opinie innych :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MiQss    3
A plan jest taki:

1) Prosisz kolegów na skype o to aby Ci założyli konto na forum.
2) Sam piszesz / koledzy piszą fajne zdania.

Wg mnie to tak wyglądało.

[quote name='kiok12' timestamp='1353256247' post='100174']
Dzięki z czym mi nie wieżysz ?
[/quote]

Źle napisałeś, milordzie. Edytowane przez MiQss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
Byłoby miło, gdyby to było głosowanie...
Raz podjęta decyzja nie zmienia się.
Są wyjątki, ale w tym przypadku, podanie jest wciąż odrzucone. :)
Zamykam.

Aha, i proszę nie składać większej ilości podań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...