Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Jędrek Halerz

Minecraft się nie aktualizuje

Pytanie

Witam,
mam pewien bardzo poważny problem.
Minecraft się nie aktualizuje. Zatrzymuje się na Downloading packages. Mam oryginalnego Minecrafta, kupionego z minecraft.net, więc prosiłbym oszczędzić sobie teksty, żebym kupił oryginał.
Wracając do problemu. Próbowałem wszystkiego, usuwałem folder .minecraft, aktualizowałem Javę, ściągałem pirata i próbowałem tak aktualizować, ale niestety nic nie dało jakiegokolwiek efektu. Wyłączałem zapory, nie mam antywirusa.
Bardzo proszę o pomoc :)
Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Spróbuj pobrać Minecraft Version Changer. Jeśli to też nie zadziała, to zrób tak jak ja - poszukaj w internecie minecraft.jar do najnowszej wersjii. Potem tylko podmieniasz to w folderze bin i wszystko powinno działać. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
KicerK    0
Ja też mam ten problem, i nie mogę znaleźć najnowszego minecraft.jar :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wejdź sobie na http://minecrack.fr.nf/mc/
Tam znajdziesz niebieski przycisk po lewej stronie "Download minecrack path"
i tam gdzie pisze "All in one patch for 1.4.5 (Pre-patched minecraft.jar): here"
to pobierasz.
Jest to minecaft.jar tyle że z modem na skiny dla no premium, ale to nie powinno przeszkadzać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
KicerK    0
dzięki, ale po wypakowaniu pliku wciąż pojawia się napis czy chcę zrobić update, gdy daje tak to wciąż jest ten problem, a gdy nie to jest czarny ekran :<

Edit: udało mi sięrozwiązać problem, ściągnąłem pirata starszej wersji i podmieniłem minecraft.jar na ten z nowej i działa Edytowane przez KicerK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...