Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Mihashek

Nie mogę wejść na żaden serwer.

Pytanie

Mihashek    0
Witam. Na początek chciałbym się przedstawić. Jestem Mihashek i to będzie mój pierwszy temat, tak więc przepraszam za np. zły dział. Otóż od nie dawna zaktualizowałem Minecraft'a do 1.4.4 i tu powstał problem z Multiplayer'em. Pokazuje mi, że tak jakby ,,nie mam wersji 1.4.4", jak aktualizowałem i to parę razy! Usuwałem też folder .minecraft , ale dalej nic. Tutaj przesyłam Screen'a o co dokładnie chodzi: http://www.iv.pl/images/17237181387295486671.png . Pozdrawiam i czekam na pomoc. :)

P.S. Na screen'ie widać tylko jeden serwer, ale z każdym tak się dzieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość Kaowaty   
Gość Kaowaty
Chodzi o to, że 1.4.4 nie ma wstecznej kompatybilności z 1.4.2 czyli, że jak masz np. 1.4.4 to nie możesz wejść na serwer 1.4.2. Poza tym nie masz premium, przez co nie możesz grać na żadnym serwerze sieci Minecraft.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mihashek    0
Ale na NON-PREMIUM chyba jeszcze mogę. :) To ja akurat wiem, że jak mam 1.4.4, to nie mogę wejść na serwer 1.4.2. Ale chciałbym wejść na serwery np. mój, który jest na Non-Premium. Czyli, co mam zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Adeo    34
Zaktualizuj serwer do wersji 1.4.4 - pobierz najnowszą wersje minecraft_server.jar/bukkit.jar (zależnie na czym Twój serwer stoi)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mihashek    0
[quote name='GreenBlind' timestamp='1353151639' post='99917']
sciagnij na nowo wszystko z oficjalnych i pewnych zrodel
[/quote]
No właśnie... I tu ten problem- z jakiej strony? Można Was prosić o link, byłbym bardzo wdzięczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mihashek    0
Niestety, ale nie mam Premium. Może to śmieszne, że proszę Was o pomoc z MC, jak nie mam nawet Premium. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Dusi007    0

poczekaj na jakols łatke albo pobierz starą wersje minecrafta bo ta musi być niekompatybilna ze starszymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi