Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
malczu34

[ANALIZA] GTA V - drugi trailer

Rekomendowane odpowiedzi

malczu34    14
[media]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1VsC7WOfKEU[/media]
Pierwsza Analiza 2 traileru GTA 5 na polskim Youtube

-Ujawniam Jak się nazywają 2 główne postacie , oraz syn 3 Jegomościa.
-Ujawniam Czym się zajmuje czarnoskóry-główny bohater
-Psy będą służyć najprawdopodobniej do obrony.
Od siebie: Bohater , którego imienia nie znamy- Najprawdopodobniej , jest to postać z GTA3 (tylko , że starszy ale jary)
-dodano możliwość podpalenia i wysadzenia domów
Fabuła zapowiada , się jeszcze lepiej , niż ta z GTA4.
Jeśli ci się podobało. To daj mi SUBA / LIKA oraz Pokarz To Swoim kolegom / koleżankom.

Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie
Malczu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kamil07    21
Eh...Wypowiem się ja,jako największy fan GTA.

-Będzie 3 głównych protagonistów

a)Michael-Staruszek po 40.Chce zapomnieć o swojej złej przeszłości i żyć w luksusach ze swoją,żoną i dziećmi,których nie rozumie/ nie dogaduje się.Emeryt

b)Trevor-Ok.40 lat Najlepszy kumpel Michaela.Po jakimś czasie się rozeszli,ale teraz znowu najlepsi przyjaciele.Gościu potrafi wysadzić dom/samochód/wszystko dookoła bez przyczyny.Pilot.Wariat >.<

c)Franklin-ok 20 lat.Młody gangster w Los Santos.Michael twierdzi,że jest jego synem,którego zawsze chciał mieć.Kanciarz w biznesie samochodowym.Snajper

Podczas rozgrywki będzie można między nimi przełączyć.Każdy będzie miał swój oddzielny wątek w fabule gry.

Dalej mi się nie chce pisać.To co napisałeś,było wiadome +/- miesiąc,góa 2 miesiące temu.Teraz mamy informacji,aż nadmiar proszę ciebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quinz    16
OP, nie będę się czepiał o wykonanie i komentarz. Mam tylko jedno pytanie. Skąd do cholery możesz powiedzieć że są to postaci z GTA III ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
malczu34    14
[quote name='Quinz' timestamp='1352969620' post='99704']
OP, nie będę się czepiał o wykonanie i komentarz. Mam tylko jedno pytanie. Skąd do cholery możesz powiedzieć że są to postaci z GTA III ?
[/quote]
[u]Od siebie[/u]: Bohater , którego imienia nie znamy- [u]Najprawdopodobniej[/u] , jest to postać z GTA3

Jak byś umiał czytać to byś zrozumiał , że sa to moje własne przypuszczenia.
"Skąd do cholery możesz powiedzieć że są to postaci z GTA III ?" Następnym razem masz się do mnie zwracać , grzeczniej i z należytym szacunkiem.[patrz wiek w profilu]
Tak , się składa , że Moderowałem w minecraft.pl przez okrągły Rok , i nie podoba , mi się , że moderator forum używa przekleństw jako wypowiedź na forum.
Za moich czasów , za takie zachowanie , jakie zaprezentowałeś swoją wypowiedzią - użycie przekleństwa, powinieneś albo wylecieć / albo dostać solidną karę.

A ty co ty o tym sądzisz Swajner / Green? Edytowane przez malczu34

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kamil07    21
A jakbyś ty byś umiał czytać.To byś wiedział jacy są bohaterowie.Wiemy juz w jakim są wieku.Czym się zajmują i co jest ich specjalnością.Rockstar mówił,że to jest TERAŹNIEJSZOŚĆ czyli nikt z ery GTA III (III,VC,SA) nie wystąpi.Tylko kilka postaci z GTA IV,o których jeszcze nie wiadomo,choć sam rockstar to potwierdził. Gdybyś CHOCIAŻ poświęcił 5 minut w google.Już bys się dowiedział wszystkich nowinek.Dla mnie to wszystko jakaś kpina.... Edytowane przez Kamil07

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
Biorąc pod uwagę, że to tylko przypuszczenia, to nie widzę sensu by w jakikolwiek sposób na kogoś naskakiwać słowami "do cholery"... :D
I jak powiedział kamil, GTA IV i GTA V do zupełnie osobne uniwersum jest, i nie będzie nikogo z GTA III, Vice City, czy też San Andreas, o czym sam Rockstar poinformował. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kubasi    12
Analiza słaba, podałeś oczywiste informacje. Mogłeś posiedzieć 15-30 minut w internecie a potem spisać wszystko co istotne na kartce, byłoby o wiele ciekawiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jaszq    0
Mam tylko nadzieję, że wyjdzie na PC...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hekter    0

oj  nie dlugo w maju już powina byc w sklepach heeh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...