Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Bordzia

Bordzia wkracza.

Rekomendowane odpowiedzi

Bordzia    0
Po mojemu wypadałoby się przywitać.
Mam na imię Anna, uczęszczam do I gimbazjum. Interesuję się Minecraftem, MineArtem, grafiką komputerową i nieuczeniem się. W Minecrafta gram od wersji 1.2.5, zaś we wrześniu kupiłam premium. Jestem dość miłą osobą, a przynajmniej taka próbuję być. Realistka to właściwe określenie. ;]
I co jeszcze? Chętnie gram multiplayer. Nawiasem mówiąc, wkrótce otwieram mały, prywatny serwer dla osób, które lubią survival. Więc jeśli chcielibyście mnie poznać bliżej i nie jesteś traktorem to serdecznie zapraszam do wspólnej rozmowy, zaś później do ewentualnej gry. Moje GG to 852360. Zwykle mam status "nie przeszkadzać" ale ingorujcie to, piszcie. ;3
No, i tyle. Do kolejnego. ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quinz    16
Heheu, gimnazjum i grafiki komputerowe. Marzenia nie wystarczą, trzeba mieć umejętności, just sayin.

Anyway, witaj na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bordzia    0
[quote name='Quinz' timestamp='1352971403' post='99706']
Heheu, gimnazjum i grafiki komputerowe. Marzenia nie wystarczą, trzeba mieć umejętności, just sayin.
[/quote]
Jeśli chodzi ci o to, że w wieku gimnazjalnym nie można być dobrym grafikiem, to spójrz proszę na prace mojej kumpeli, która mnie poducza ;]
http://avechomik.deviantart.com/
Chodzi do 3 gimnazjum. ;>
No, i dzięki za powitania, mam nadzieję że miło tu będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gomez93    0
o kur.. jak chodziłem do gim.. to też były takie artystki.. ale nie pomyślałbym że może któraś zaprojektować? coś takiego oO przepiękne są te dział... dziewczyna będzie trochę zarabiać ale radziłbym jej wyjechać gdzieś za granice..

oraz witam ciebie ;).. minąłem się z tb dzisiaj na blowie chyba mnie stukałaś parę razy.. :confused:
anyway pozdrawiam! ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bordzia    0
[quote name='Gomez93' timestamp='1353173292' post='99970']
o kur.. jak chodziłem do gim.. to też były takie artystki.. ale nie pomyślałbym że może któraś zaprojektować? coś takiego oO przepiękne są te dział... dziewczyna będzie trochę zarabiać ale radziłbym jej wyjechać gdzieś za granice..

oraz witam ciebie ;).. minąłem się z tb dzisiaj na blowie chyba mnie stukałaś parę razy.. :confused:
anyway pozdrawiam! ^^
[/quote]

Ona jest za granicą, w Niemczech. Rodzice ją zaciągnęli i musi zakuwać język, przez co ma mniej czasu na art ;]
Ano, byłam dziś na serwie Blowa. Kojarzę twój nick ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...