Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
HARDKAMIL

Szukam grafika

Rekomendowane odpowiedzi

HARDKAMIL    16
Potrzebuję kogoś kto dołączy do mojej ekipy i będzie pomagał robić mi mody.
Nie chodzi mi tu o programowanie, tylko o teksturki.
Nie wyznaczam nagród, ale chcę stworzyć drużynę do tworzenia modów.
Kto jest chętny - proszę pisać.
Jak coś to nie będę się wkurzał i mówił, że "teksturki do bani, spadaj"
xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HARDKAMIL    16
Super, czyli dołączasz?
Chyba teraz potrzebuję teksturki zombiaka, ale takiej, żeby mogłą przerazić gracza.
Będę ci bardzo wdzięczny i wspomnę o tobie na moim kanale YT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HARDKAMIL    16
Super, nie sądziłem, że tak łatwo zrobię ekipę.
Na moim kanale youtube nic jeszcze nie zamieszczałem, ale będę go wykorzystywał do prezentowania prac mojej ekipy:
youtube.com/user/hardkamil12

Sorry jeszcze raz za spóźnienia, ale w tym tygodniu mody powinny być, ok?
Bo jak pójdędo kolegi to ci wyślę na pocztę gmail.
(CZYLI MOŻE JUTRO XD)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HARDKAMIL    16
A ktoś mi da maila? Edytowane przez HARDKAMIL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tomenak    11
To w końcu coś robimy? Aha, tomenak@wp.pl i grytomenak@gmail.com. Konto na YT to Tomenak. youtube.com/user/Tomenak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gretimis    1
ja bym mógł, ale pzezroczystosci nie umiem robić

PS jak robic spoiler? Edytowane przez gretimis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HARDKAMIL    16

Hej, dobra, potrzebuję teksturki pistoletów, kosmicznych najlepiej.

10X10 pikseli, przezroczystość, no poprsotu jak item, ale nie w pliku items.png tylko normalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
szescian    0

Witam bawię się trochę w przeróbki w modach mincraft i tak zastanawiam się nad podmianą tekstur i innych rzeczy.. Nigdy nie bawiłem się photosopem to zielony jestem... mogę mieć dostęp do kursu photoshopa z

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

co sądzicie o takich kursach? dużo się mogę nauczyć? powiem szczerze że rysować to tylko rysowałem w paicie ale w takim profesjonalnym programie to nigdy..  czy takie grafiki które stworzę w photosopie mogę użyć do minecraft?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matiyarosz    199

Witam bawię się trochę w przeróbki w modach mincraft i tak zastanawiam się nad podmianą tekstur i innych rzeczy.. Nigdy nie bawiłem się photosopem to zielony jestem... mogę mieć dostęp do kursu photoshopa z

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

co sądzicie o takich kursach? dużo się mogę nauczyć? powiem szczerze że rysować to tylko rysowałem w paicie ale w takim profesjonalnym programie to nigdy..  czy takie grafiki które stworzę w photosopie mogę użyć do minecraft?

Grafiki do Minecrafta są jednymi z najprostszych grafik jakie można zrobić. Ten poradnik jaki dałeś uczy tylko i wyłącznie podstaw Photoshopa czyli gdzie są usytuowane jakieś funkcje, dlatego osobiście nie polecam. Co do grafiki, naucz się jak się robi gradient, szum i to Ci powinno wystarczyć. Swoją drogą bardzo polecam Paint.NET - taki program. Jest łatwiejszy do ogarnięcia niż Photoshop a pod względem twórczym do Minecrafta pomoże :)

Swoją drogą proszę abyś nie odkopywał tematów sprzed roku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
radyjko    176

Grafiki do Minecrafta są jednymi z najprostszych grafik jakie można zrobić. Ten poradnik jaki dałeś uczy tylko i wyłącznie podstaw Photoshopa czyli gdzie są usytuowane jakieś funkcje, dlatego osobiście nie polecam. Co do grafiki, naucz się jak się robi gradient, szum i to Ci powinno wystarczyć. Swoją drogą bardzo polecam Paint.NET - taki program. Jest łatwiejszy do ogarnięcia niż Photoshop a pod względem twórczym do Minecrafta pomoże :)

Swoją drogą proszę abyś nie odkopywał tematów sprzed roku :D

Podepnę się pod powyższą polecankę. Paint.net Jest świetny tak do tworzenia nowych, jak i przeróbki istniejących tekstur MC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez KeenFabolous232
      Witam mam plan założyć serwer Minecraft tylko potrzebni mi technicy i i 1 budowniczy pisać pv na dc progracz2
    • Przez hockolicious
      Cześć!
      Aktualnie tworzę Proof of Concept, jakościowej społeczności Minecraft, która będzie działać na wysokim poziomie – technicznym, organizacyjnym i estetycznym. Projekt ma być odpowiednio dofinansowany, z planowanymi eventami (również płatnymi) oraz możliwie unikalnym podejściem do rozgrywki i graczy. Poszukuję zarówno osoby technicznej do współzałożenia projektu, jak i techników do współpracy – stałej lub doraźnej a także wszelakich osób funkcyjnych.
      Kogo szukam?
      Współzałożyciela (o profilu technicznym):
      Osoba z szerokim doświadczeniem w zakresie pluginów, konfiguracji, performance’u oraz integracji systemów w środowisku Minecraft, Współtworzenie założeń technicznych projektu oraz ich egzekucja, Współodpowiedzialność za jakość, innowacyjność i stabilność serwera, Mile widziane doświadczenie w prowadzeniu projektów lub zarządzaniu zespołem. Techników / Skripterów / Developerów:
      Osoby do pisania i modyfikacji skryptów (Skript), Tworzenie i integracja pluginów (Java), Umiejętność konfigurowania i optymalizowania środowiska serwerowego, Doświadczenie z resource packami, modelami, GUI (np. zmiana belek nazw okien), Znajomość najnowszych trendów i technologii serwerowych będzie plusem. Przykładowe zadania:
      Dostosowanie zasobów z istniejących paczek do kompatybilności z innymi pluginami (np. GUI, ikony, fonty), Zastąpienie pluginu A pluginem B i aktualizacja zależnych skryptów .sk, Pisanie dedykowanych skryptów zintegrowanych w ekosystem (placeholdery, API, hooki), Konfiguracja serwera (bungee/velocity, papi, silniki, pluginy, optymalizacja), Konfiguracja deploymentu, bezpiecznych wdrożeń (Git). Forma współpracy:
      Współpraca stała lub doraźna, elastyczne podejście, w zależności od stanowiska płatna lub za gratyfikacje społecznościowe, serwerowe, stanowiska bliskie administracyjnym lub współzałożycielskim nie kwalifikują się do współpracy doraźnej. Wymagana jest dostępność i komunikatywność, terminowość w realizacji zadań, Poszukuję tylko osób z udokumentowanym doświadczeniem (portfolio, przykładowe realizacje, repozytorium). Dodatkowo:
      Jeśli rozważasz dołączenie do projektu w innych rolach – jako: Moderator / Junior Moderator / Opiekun Serwera, Grafik (2D/3D), Budowniczy, Osoba kreatywna odpowiedzialna za eventy i społeczność, marketing. …to również zapraszam do kontaktu.
      Kilka słów na koniec:
      Nie szukam "młodych gniewnych" ani osób działających chaotycznie, które chcą jak najszybciej wypuścić niedopracowany, przeciętny produkt.
      Stawiam na zrównoważony rozwój, technologiczną jakość i wzajemny szacunek w zespole. Liczy się dla mnie długofalowa wizja i odpowiedzialność.
      Projekt jest ambitny, tworzony z pasji, ale z realnym budżetem i planem.
      Jeśli chcesz mieć wpływ na coś dużego – odezwij się!
      Jeśli chcesz się odezwać na Discordzie, proszę – napisz od razu kilka zdań o sobie.
      Napisz, czym się zajmujesz, jakie masz doświadczenie, co Cię interesuje i na jakie stanowisko lub formę współpracy chciałbyś/chciałabyś dołączyć. Im więcej konkretów, tym lepiej – to bardzo ułatwia rozmowę. Na wiadomości typu "hej", "siema", "cześć" bez żadnego kontekstu – najprawdopodobniej nie odpowiem.
      Discord: hockoliciou5
      Do usłyszenia!
    • Przez Fox2332
      𝗥𝗘𝗞𝗥𝗨𝗧𝗔𝗖𝗝𝗔 𝗗𝗢 𝗙𝗢𝗫𝗠𝗖.𝗣𝗟 – 𝗡𝗢𝗪𝗘𝗚𝗢 𝗦𝗘𝗥𝗪𝗘𝗥𝗔 𝗠𝗜𝗡𝗘𝗖𝗥𝗔𝗙𝗧
      Szukamy zaangażowanych, pozytywnych i kreatywnych osób, które razem z nami stworzą miejsce wolne od toksyczności, pełne pasji i dobrej zabawy!
      𝗞𝗶𝗺 𝗷𝗲𝘀𝘁𝗲𝗺?
      Jestem osobą z doświadczeniem w prowadzeniu serwerów Minecraft – potrafię je konfigurować, zarządzać nimi i rozwijać. Ale każdy projekt potrzebuje zespołu. Szukam osób, które chcą współtworzyć coś wyjątkowego i stabilnego – od podstaw.
      𝗖𝗼 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘂𝗷𝗲𝗺𝘆?
      Pracę w zorganizowanym, zgranym zespole
      Realny wpływ na rozwój projektu
      Równość i szacunek – niezależnie od rangi
      Środowisko wolne od toksyczności i dram
      Atmosferę opartą na współpracy i wzajemnym wsparciu
      Możliwość nauki – nie wymagamy perfekcyjnych umiejętności, pomożemy Ci się wdrożyć!
      𝗔𝗸𝘁𝘂𝗮𝗹𝗻𝗶𝗲 𝗽𝗼𝘀𝘇𝘂𝗸𝘂𝗷𝗲𝗺𝘆 𝗼𝘀𝗼́𝗯 𝗻𝗮 𝘀𝘁𝗮𝗻𝗼𝘄𝗶𝘀𝗸𝗮:
      3x Administracja
      1x Technik Serwera 
      1x Budowniczy
      𝗞𝗶𝗹𝗸𝗮 𝘀ł𝗼́𝘄 𝗼 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝘀𝗮𝗰𝗵:
      Na obecnym etapie serwer ponosi wysokie koszty związane z rozwojem. Wynagrodzenia dla rang takich jak deweloper, technik Minecraft czy budowniczy będą ustalane indywidualnie w późniejszym czasie.
      𝗝𝗲𝘀́𝗹𝗶 𝗧𝘄𝗼𝗷𝗮̨ 𝗷𝗲𝗱𝘆𝗻𝗮̨ 𝗺𝗼𝘁𝘆𝘄𝗮𝗰𝗷𝗮̨ 𝘀𝗮̨ 𝗽𝗶𝗲𝗻𝗶𝗮̨𝗱𝘇𝗲 – 𝘁𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗸𝘁 𝗻𝗶𝗲 𝗷𝗲𝘀𝘁 𝗱𝗹𝗮 𝗖𝗶𝗲𝗯𝗶𝗲.
      Nie tworzymy FoxMC.pl dla zysków. Tworzymy go z pasji, dla graczy i z myślą o jakości.
      Wszystkie środki przeznaczane są na rozwój serwera – nie na cele prywatne.
      𝗦𝘇𝗰𝘇𝗲𝗴𝗼́ł𝗼𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗶𝘀𝘆 𝗿𝗼́𝗹 𝗶 𝗼𝗯𝗼𝘄𝗶𝗮̨𝘇𝗸𝗼́𝘄 𝗱𝗼𝘀𝘁𝗲̨𝗽𝗻𝗲 𝘀𝗮̨ 𝗻𝗮 𝘀𝘁𝗿𝗼𝗻𝗶𝗲:
      [http://foxmc.pl](http://foxmc.pl)
      𝗪𝘆𝗺𝗮𝗴𝗮𝗻𝗶𝗮:
      Obecność na Discordzie i aktywność
      Kultura osobista i szacunek wobec innych
      Zaangażowanie i chęć wspólnego rozwoju
      𝗪𝗶𝗲𝗸 𝗻𝗶𝗲 𝗴𝗿𝗮 𝗿𝗼𝗹𝗶 – 𝗹𝗶𝗰𝘇𝘆 𝘀𝗶𝗲̨ 𝗧𝘄𝗼𝗷𝗲 𝗻𝗮𝘀𝘁𝗮𝘄𝗶𝗲𝗻𝗶𝗲 𝗶 𝗰𝗵𝗲̨𝗰́ 𝗱𝗼 𝗱𝘇𝗶𝗮ł𝗮𝗻𝗶𝗮!
      𝗖𝗵𝗰𝗲𝘀𝘇 𝗱𝗼 𝗻𝗮𝘀 𝗱𝗼ł𝗮̨𝗰𝘇𝘆𝗰́? 
      Wypełnij formularz: [https://forms.gle/nreQvg6eeqHW86MQ6](https://forms.gle/nreQvg6eeqHW86MQ6)
      Czekamy właśnie na Ciebie.
      𝗠𝗮𝘀𝘇 𝗽𝘆𝘁𝗮𝗻𝗶𝗮?
      W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości – napisz do nas na:
      kontakt@foxmc.pl
      Zespół FoxMC.pl

• Przez zelanor.online
      Jak w tytule, nie bede sie wiele rozpisywał zachęcam do kontaktu na DC @ZELANOR 

Sprzedam cały komplet, Serwer BOXPVP wraz z hostingiem, domeną, strona www, sklepem, logotypem wszystko gotowe, wersja anglojezyczna całości, dostosowana i gotowa do grania oraz promowania.

Przedmiotem sprzedaży jest całość pod adresem EMCE.ONLINE

Zachecam do kontaktu i składania oferty...

Szanujmy swój czas, dlatego proszę o kontakt tylko zdecydowane osoby!
    • Przez Rabus
      Cześć!

Po latach powoli wracamy do pomysłu reaktywacji sieci - serwer już powoli wraca do życia dzięki Dawiszu, ja zaś zajmuje się odświeżeniem strony.

Chętnych do pomocy zapraszam pod kontakt@minecraft.pl 🙂
  • Dodaj nową pozycję...