adrenator 9 Napisano 21 Listopad 2012 Jak sie mozna z tb pogadac?masz gg, skype ? Wyslane z komy, sorra za bledy:/ [b]Pozdrawiam Adre[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 21 Listopad 2012 Priv na forum,gg,skype nie podaje publicznie danych z powodów oczywistych jakimi są "młodsi gracze zapraszający do listy znajomych i spamujących" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrenator 9 Napisano 24 Listopad 2012 Od kiedy jesteś w ekipie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 26 Listopad 2012 odkąd powstał minecraft.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 7 Grudzień 2012 Lubisz lizać maseuko? Serio pytam, bo podobno jeże mają wiele wspólnego z kotami, a koty liżą masło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 7 Grudzień 2012 lubię ale tylko Delmę z dodatkiem soli, dlaczego? Bo jest maślane i słone : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaritor 8 Napisano 7 Grudzień 2012 Lubisz dzieci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 7 Grudzień 2012 Tylko swoje (jakbym jeszcze je miał ._.), jak siedzą w piwnicy przywiązane do podłogi i bawią się "w podłoga to lawa" btw ta piwnica nie ma ścian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cyric07 0 Napisano 19 Grudzień 2012 Witam Mam pytanko do Ciebie , jak tam moje prośba o większa działkę Pytam się bo chciałbym wiedzieć na czym stoję Dziękuje za info , jakby co. Pozdrawiam Cyric777a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 21 Grudzień 2012 po 1.Nie jestem juz od 2 tygodni HeadAdminem Freebuild i nie mam nic wspólnego i nie chce mieć z tym serverem :3. po 2. Zły dział. To tyle pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgorski6 19 Napisano 27 Grudzień 2012 co widzisz w soniku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 27 Grudzień 2012 Gotta go fast! Widzę w nim niebieskiego jeża w sumie to bohater z dzieciństwa, żałowałem tylko, że w Polsce Sonic jest mało znany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgorski6 19 Napisano 28 Grudzień 2012 (edytowane) ja widze że w mc jesteś mini fanatykiem sonika, bo masz jego skin. ps. mam taką mapke w mc, która może ci się spodobać. http://www.planetminecraft.com/project/sonic-the-hedgehog-1656738/ Edytowane 28 Grudzień 2012 przez hgorski6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 28 Grudzień 2012 nie lubie tej mapki akurat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgorski6 19 Napisano 12 Kwiecień 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Mam z coś dla ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 16 Kwiecień 2013 (edytowane) Co trzeba zrobic by zostac adminem i modem? edit.To było tak dawno że się więcej dowiedziałem i wiem. Edytowane 31 Maj 2013 przez danielex10PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymonoraptor200 3 Napisano 20 Kwiecień 2013 1. Ulubiony zespół? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 3 Czerwiec 2013 Guns'n roses Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 3 Czerwiec 2013 1.Jaka jest twoja ulubiona liczba? 2.Od kiedy jesteś Vipem sieci minecraft.pl? 3.Czego nienawidzisz w sieci minecraft.pl? To by było na tyle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 3 Czerwiec 2013 1. 8 2. Vip to przykrywka, moge Cię nawet zbanować. 3. Rabusia jak nic nie robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PanDiamond Napisano 3 Czerwiec 2013 Blind masz spox sygnaturę z avatarem xD I mam pytanie: miałeś kiedyś serwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 3 Czerwiec 2013 freebuild.pl to był moj server Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 3 Czerwiec 2013 A jak go stworzyles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 4 Czerwiec 2013 w 7 dni, pierwszego ułożyłem dirt (szukanie fajnego seedu mapy), drugiego zbudowałem pierwszą budowle jaką jest aktualny AdminShop po czym trzeciego dnia zaczęła się budowa nowej edycji (tej aktualnej), w czwartek zacząłem konfigurować pluginy, piątego zrobione działki, szóstego szkolenie ekipy a siódmego ostatnie poprawki i odliczanie do startu.. (tak naprawdę trwało to jakieś 2 tygodnie ale chciałem się poczuć jak Bóg, bo mogę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shinxio 1 Napisano 27 Sierpień 2013 1. Mówi się "pomarańcz" czy "pomarańcza"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach