PayotPL 0 Napisano 27 Październik 2012 (edytowane) Cześć Jestę nowę forumowiczę i myślę że wypadało by się przedstawić... Więc : Mam na imię Mateusz, mam 13 lat, trenuje boks 5 lat, biegam, gram w minecrafta ( od wersji 1.5 ), pilnie pragne sobie kupić giftcode. Posiadam sprawne mikro, mumble, team speak, skype. Jestem dość nietypowym graczem ponieważ nie mam tego oryginala oraz ogarniam większość rzeczy ( Kup gre w której hu... ligan wie o co chodzi, "rozgryze" w 3min ). Kontakt : GG -43240135 Skype -koxx232 Edytowane 28 Październik 2012 przez PayotPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackDragon01 8 Napisano 27 Październik 2012 Czołem! Życzę Ci miłego pobytu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eRzeczpospolita 7 Napisano 27 Październik 2012 Aloha! Witaj na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MineBlock Hlolek 13 Napisano 28 Październik 2012 Siema. Witaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach