Crimshaw 4 Napisano 26 Październik 2012 (edytowane) Cześć. Sorry, że tu, ale zwracam się do was z prośbą rozwiązania mojego problemu. Mam problem z instalacją gry. Kiedyś już instalowałem, też miałem ten błąd, ale zapomniałem, jak go rozwiązałem. Otóż, wszystko ładnie się instaluje. Dopiero kiedy prosi o włożenie dysku nr 2 pojawia się problem. "Włóż dysk 2, zawierający plik data3.cab". Wybieram dysk F:, ale komputer przestaje jakby czytać płytę. Klikając OK, wyświetla się napis "Instalator nie może znaleźć pliku na podanym dysku lub ścieżce. Sprawdź, czy został włożony odpowiedni dysk lub podaj nową ścieżkę." Edytowane 26 Październik 2012 przez Crimshaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 26 Październik 2012 Płyta była dodatkiem do podzespołu/magazynu z grami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 27 Październik 2012 Nie, kupiłem ją w Empiku jako po prostu grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzyn 7 Napisano 29 Październik 2012 Spróbuj ją po prostu przeczyścić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HeadAdmin 0 Napisano 31 Październik 2012 Może płyty nie ma... Kupimy Nowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach