Kawa 1 Napisano 14 Październik 2012 Wiek: 15 lat (19 października skończę 16) Komendy jak najbardziej znam, worl edita, guarda... Byłem moderatorem jakiegoś małego serwerka, ale to stara historia. Jestem w stanie przesiedzieć nawet całą noc. Nie byłem karany na minecraft.pl Jestem fajny, kulturalny i miły . Team speak oczywiście mam i mikrofon. Podrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EniuuuPL 43 Napisano 14 Październik 2012 Sory ze poza tematem i wgl ale kurdesz no co to za avatar? wszędzie to coś widze i na skype i tu i na innych forach -_- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 14 Październik 2012 eniiuu a może chcesz być kidem ;> miałbym jak Ci po łbie dać jak bys coś schrzanił bo dość blisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EniuuuPL 43 Napisano 14 Październik 2012 (edytowane) Jezu Chryste ;_; to ja już nie chce wychodzić z domu bo jeszcze się okaże że cie znam. Ale chyba nie tu miejsce na takie rozmowy bo to podanie Kawy ;P A biorąc to bardziej na poważnie to raczej nie mial bym szans (spora konkurencja ;_; ) bo bylem na fb tylko raz i udawałem renifera 0.o Edytowane 14 Październik 2012 przez EniuuuPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 14 Październik 2012 czy ja wiem, raczej miałbyś duże szanse. A to ,że byłeś tylko 1 na serverze nic nie zmienia, jak ogarniasz to nie ma problemu. btw. zamykam ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach