MSCryper 0 Napisano 14 Październik 2012 Żal mi cie green pajacu głupi. Nie rozumiesz problemó innych ludzi tylko sie przyczepisz jednego a potem nic nie rozumiesz. Każdy ma swoje powody ale nie bo ty sie trzymasz jednego. I się zastanów czy chcesz miec graczy na serverze a nie tylko banujesz bez wyjasnienia sprawy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sleehowaty 0 Napisano 14 Październik 2012 [quote name='MSCryper' timestamp='1350221432' post='96415'] Żal mi cie green pajacu głupi. Nie rozumiesz problemó innych ludzi tylko sie przyczepisz jednego a potem nic nie rozumiesz. Każdy ma swoje powody ale nie bo ty sie trzymasz jednego. I się zastanów czy chcesz miec graczy na serverze a nie tylko banujesz bez wyjasnienia sprawy... [/quote] Wyzywaj jeszcze bardziej , na pewno wyzywając administratora dostaniesz UB ;_; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MSCryper 0 Napisano 14 Październik 2012 Nie wyzywam tylko próbuje mu przemówic do rozsądku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sleehowaty 0 Napisano 14 Październik 2012 [quote name='MSCryper' timestamp='1350221432' post='96415'] Żal mi cie green pajacu głupi. [/quote] To nie jest wyzywanie ? Zastanów się zanim coś napiszesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 14 Październik 2012 Nie dostał unbana za xray i płacze, Ban na forum też ci potrzebny? Z swoimi kolegami czy coś juz mialiscie po 3 razy bana z xray. I tak za dużo razy już mieliście unbana, jak chcesz mogę napisać pismo i spotkamy się w pewnej sali zwanej sądowej za : łamanie regulaminu i wyzywanie mnie puczlicznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MSCryper 0 Napisano 14 Październik 2012 I nadal nic nie rozumiesz ?? kurde jakby wszstkich banowac na tym servie za xraya to by nie było wgl. graczy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 14 Październik 2012 Zbanowałem każdego kto ma xray i jest ponad 60 graczy. Jak jesteś mad ,że nie możesz oszukiwać to idz do konkurencji tam takie dzieci jak ty chętnie przyjmą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MSCryper 0 Napisano 14 Październik 2012 na 150 spoko spoko tylko i tak większosc ludzi ma xraya..I wcale nie płącze tylko nie widze w tym sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 14 Październik 2012 Mam dość takich osób jak ty, codziennie sprawdzam kto ma xraya i wszyscy ktorzy maja xraya są banowani. Po to jest Anty cheat oraz Możliwość śledzenia graczy. Niektórzy grają uczciwie i dla tych osób trzymam serwer nie dla osób takich jak ty którzy całe życie graja na "wspomagaczach". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MSCryper 0 Napisano 14 Październik 2012 Dobra ale postaw sie na moim miejscu grozba za 15 diamentów które musiałem odkopac koledze.. Ban za 8 zelaza.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 14 Październik 2012 Jesteś niedorozowojem? Ban jest za xray , NIE ZA ZELAZO kawałek z regulaminu. [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]"k. Zabrania się jakichkolwiek modów do gry ułatwiających rozgrywkę."[/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MSCryper 0 Napisano 14 Październik 2012 hahahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahaha...i o to mi chodzi nie patrzysz za co tylko trzymasz się swojego.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 14 Październik 2012 Mam Cie po prostu dość Unbana nie dostaniesz ani twoi koledzy. z powazaniem GreenBlind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MSCryper 0 Napisano 14 Październik 2012 moge i nie dostac tego unbana i napewno nie dostane ale to jest troche nie sprawiedliwe nei słuchac kogos.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 14 Październik 2012 Leci permban na forum, następnym razem naucz się rozmawiać z administracją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach