hgorski6 19 Napisano 7 Październik 2012 (edytowane) Jestem hgorski6. Znacie mnie ze spamowania tematu eventy. Ale teraz złoże propozycje nie do odrzucenia.Otóz oferuje pomaganie komuś za drobną opłatą.[b]TYLKO 5.00 DZIENNIE.[/b][i]n[/i]ie zwlekajcie,kupujcie. Edytowane 8 Październik 2012 przez hgorski6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 7 Październik 2012 Sprzedajesz się o.O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 7 Październik 2012 a umiesz robić naleśniki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kawa 1 Napisano 7 Październik 2012 I żebyś umiał robić placki. Zaraz... ta usługa będzie polegała na spamowaniu? Drep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 7 Październik 2012 Ok, załatw mi działkę, wykop kilka stacków diamentów, wypucuj mi buty, porób potki, poenchantuj. Kupuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapłan Malaxer 4 Napisano 7 Październik 2012 Umiesz korzystać z malaxer'a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgorski6 19 Napisano 7 Październik 2012 teraz oferuje pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 7 Październik 2012 [quote name='hgorski6' timestamp='1349634658' post='95585'] teraz oferuje pomoc. [/quote] Zastanów się w końcu o_O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgorski6 19 Napisano 8 Październik 2012 [b]POMOC!!!!!!! NIE ZMIENIĘ DECYZJI!!!!!!![/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eRzeczpospolita 7 Napisano 25 Październik 2012 Do zamknięcia moim zdaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kawa 1 Napisano 25 Październik 2012 Pomoc... Wystarczy wpisać w google, a nie wydawać wartość jednego piwa dziennie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach