Przez
Moxpouro
Cześć wszystkim!
Zapraszam do przeczytania mojego pierwszego posta na tym forum. Choć będzie on po części powitaniem wszystkich Użytkowników, to chciałbym jeszcze rozwiązać w nim pewien problem. Chodzi mi mianowicie o niemożność zapisania gry w najnowszej wersji Minecrafta, 1.8.1. Po wejściu na świat i spauzowaniu gry, a następnie kliknięciu przycisk ,,wyjdź i zapisz'' gra zacina się na nieokreślony z góry czas, a przy próbie podejmowania jakichkolwiek działań - crashuje. Występują też jakieś anomalie związane z renderowaniem świata gry, ponieważ mimo iż posiadam dobry technicznie komputer, i ustawione w opcjach wszystko na maximum, chunków ładuje się tylko połowa z tylu, ilu powinno.
To jest wszystko co chciałem Wam zaprezentować, mam nadzieję że znajdziecie (albo już znaleźliście) rozwiązanie tego problemu. Jestem również ciekaw, czy u Was ten problem również występuję. Na koniec chciałbym się przywitać, i pozdrowić całą Administrację oraz członków Forum, mam nadzieję że razem na nim mile spędzimy czas.
Pozdrawiam i życzę przyjemnej rozgrywki.
Moxpouro