moo 0 Napisano 25 Wrzesień 2012 Kupiłem serwer na pewnym hostingu. Wygrałem różne pluginy w tym SurvivalGames. Mam problem bo mimo dodania komend do rangi gracz w permissionsex zwyklemu graczow po wpisaniu np /sg join wyskakuje no permissions . Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Wintalan 75 Napisano 25 Wrzesień 2012 Inne permisje działają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 moo 0 Napisano 25 Wrzesień 2012 Nie próbowałem,ale czytalem na amerykanskich forah, że problem tkwi w aplikacji ale nie wiem gdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 tdasw 4 Napisano 26 Wrzesień 2012 Posiadasz Vault? Możliwe że pomoże próba dołączenia przez tabliczkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Yoogi Googi 2 Napisano 27 Wrzesień 2012 może stwórz spawn poprzez /sg setlobbyspawn jesli nie masz spawnu, komenda /sg join na nic sie nie zda i nie działa na spawnie poprzez /setspawn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi