umotex14 6 Napisano 14 Wrzesień 2013 Z.... hm..... z dziewczyną ._. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZombieMinecrafter 0 Napisano 3 Styczeń 2014 umotez12- młotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snakess 1 Napisano 20 Kwiecień 2014 skkf - jutuber, hyhyh ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eminiox 0 Napisano 17 Czerwiec 2014 Od razu przyszedł do głowy mi Snikers ;_; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 23 Czerwiec 2014 Miniaturowa sterta koksu (e mini kox) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
a77ax 2 Napisano 24 Czerwiec 2014 radio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asterixix 0 Napisano 28 Czerwiec 2014 z afk [takie skojarzenie XD] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sandra2371XD 0 Napisano 2 Lipiec 2014 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luuhanx3 33 Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) Czekoladowe sardynki c: Edytowane 2 Lipiec 2014 przez Luuhanx3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina70 10 Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) Lucjan :P Też gram w osu, nick taki jak tu Edytowane 2 Lipiec 2014 przez Ewelina70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 2 Lipiec 2014 Ewelina, lat 70 :3 (Tak, wiem. Musiałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina70 10 Napisano 6 Lipiec 2014 Ewelina, lat 70 :3 (Tak, wiem. Musiałem) Nie jesteś jedyny :) Mainstream bo radio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GnomgnomaPL 5 Napisano 9 Lipiec 2014 Z dziewczyną emo Nie wiem czemu ale EskaTV :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 9 Lipiec 2014 Ktoś niskiego wzrostu ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CapsLock007 1 Napisano 10 Lipiec 2014 Odbiornik radiowy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GnomgnomaPL 5 Napisano 10 Lipiec 2014 No chyba nic innego niż Caps Lock :> @Edit No chyba że jeszcze nowa klawiatura :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 10 Lipiec 2014 (edytowane) Polski gnom :D @2up Agent. Jestem Lock, Caps Lock. Edytowane 10 Lipiec 2014 przez radyjko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GnomgnomaPL 5 Napisano 10 Lipiec 2014 Akurat na ciebie padło. Wybacz :P ale Radio Maria :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 10 Lipiec 2014 Nie pytaj jak, ale piorun o.o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GnomgnomaPL 5 Napisano 11 Lipiec 2014 Chyba nie chce wiedzieć jak do tego doszło :P A teraz ze względu na obrazek, akwarium :> @down Bo twój obrazek a bardziej skin na obrazku przypomina akwarium :> No i sty że juz od obrazka idzie ale pomysłu nie miałem :> To spróbuje raz jeszcze ... ... To może muzyka. Nie wiem czy juz nie było ale niech będzie ta muzyka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 11 Lipiec 2014 Wut? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina70 10 Napisano 14 Lipiec 2014 RMF Maxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GnomgnomaPL 5 Napisano 16 Lipiec 2014 Z tą piosenkarką, jak ona miała... ... ... ... O mam! Ewelina Lisowska :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina70 10 Napisano 20 Sierpień 2014 Skrzat(y) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 21 Sierpień 2014 44 letni lokal piwno-frytkowy "Ewelina" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach