Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
BTTFmaniak

Siema jestem BTTFmaniak

Rekomendowane odpowiedzi

BTTFmaniak    0
Hej jestem BTTFmaniak kręce filmy na youtube głównie z minecraft i zachciało mi się założyć konto na forum minecraft . Kiedyś grałem w gta sa ale jak narazie mam od niego przerwę . Lubie rozwałkę :D. Jakieś pytania do mnie niekrępuj się i pisz .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Iz0t0pic
      Hej wszystkim, jestem Iz0t0pic. Lubię przebywać na off-topicu na różnych forach, i tym podobnych.
      Więc cóż, co by tu powiedzieć o sobie......

Lubię grać w Minecrafta, chociaż nie jestem jego zaciekłą fanką ( Zwykle gram bardziej w Grand Chase, World of Warcraft albo przebywam na internecie ). Jestem ekstrowertykiem, czyli lubię towarzystwo innych, i chętnie szybko mogę pokazać swoją przyjacielską stronę. :yum: Chętnie dotrzymam ci towarzystwa, nawet jeśli masz tylko 8 lat (A co mnie obchodzi wiek?) i piskliwy głosik. Od tego właśnie jest mój Skype! Więc jeśli chcesz mnie lepiej poznać, pogadać czy popisać, możesz dodać mnie do swoich kontaktów i napisać powód. Ostrzegam, że sama mam raczej dziecinny głos.

Ale ostrzegę was; umiem być zadziorna. Więc lepiej mnie nie wkurzać!

Mam jeszcze swój własny serwer Minecrafta jakby ktoś chciał, ale to jest taki mały, domowy, bukkitowy serwer który jest tylko włączony kiedy mi się chce.

Teraz bardziej o mnie.
      Moje zainteresowania to jak najbardziej gry typu MMORPG, RPG, i Sandbox. Jeszcze jest filozofia, astronomia, biologia (tylko niektóre tematy), mózg ludzki (FASCYNUJĄCE!), muzyka (electro (głównie), dubstep, chillstep, neurofunk, DnB itp.), pływanie, rysowanie i śpiewanie.
      Piszę fanfictiona (Transformice) po polsku i mam jednego niedokończonego angielskiego fanfictiona (Toontown).
      Bardzo dobrze umiem mówić po angielsku.
      Moją płeć pewnie już zgadliście.

Ale się rozpisałaaaaaamm.... Jeśli przeczytaliście to całe to nie ma co, uszanowanko. :crazy:
      Możecie się pytać mnie co chcecie, ale na niektóre mogę nie odpowiedzieć.

(PS. u mnie z polskim lekko cienko (niektóre słowa, z ortografią mam ok) więc jak jakieś błędy są to powiedzcie :))

|edit
      Mój skype jest u mnie na profilu.
    • Przez MrShake
      Siema ludzie!
      Jestem nowy na tym forum, ale już bardzo je polubiłem. Mój nick w Minecraft to: MrShake.
      W Minecrafcie gram ogólnie na serwerach Survival i sam mam nawet jeden :p.
      Bardzo chciałbym zaprzyjaźnić się z Wami.
      Pozdro.
    • Przez Dziamdziamoo
      Hejcia mam na imię Kubuś i mam 15 lat :3
    • Przez Itachi Uchiha
      [center][b]Siemka jestem Itachi Uchiha. Lubię bardzo grać w minecraft, kocham tą grę.[/b],[/center]
      [center][b]Lubię też grać w inne gry, z których robię game play.[/b][/center]
      [center][b]Mieszkam w Warszawie i nagrywam w minecrafcie. [/b][/center]
      [center][b]To mój kanał, jeśli podobają się wam moje filmy, subskrybujcie i komentujcie.[/b][/center]
      [center][url="http://www.youtube.com/channel/UC9P1mfwuMDrRWwwI4cAp9Ig?feature=mhee"]http://www.youtube.com/channel/UC9P1mfwuMDrRWwwI4cAp9Ig?feature=mhee[/url][/center]
    • Przez Mickel196
      Witam wszystkich Jestem Mickel196 mam 16 lat i pochodzę z okolic Gdańska. Zagościłem na to forum, ponieważ chcę podzielić się z Wami moimi mapami, których jest już 5 (3 kolejne w trakcie tworzenia). Oprócz gry w minecraft'a zajmuję się nauką języków programowania gier oraz stron internetowych. Interesuję się wojną secesyjną oraz wielką wojną z zakonem krzyżackim Jak już napisałem na tym forum będę umieszczał mapy
  • Dodaj nową pozycję...