Chocapick 3 Napisano 15 Wrzesień 2012 Siemka, wam. Wiem, że może wam się to wydawać żebraniem, ale byłbym wdzięczny za lajki. Skatepark to coś czego brakuje mojemu miastu. Z góry dzięki i pozdrawiam was http://www.facebook.com/pages/Skatepark-dla-Dobrodzienia/283425015104888 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 18 Wrzesień 2012 jeśli chodzi o skatepark to ja jezdzę na rolkach... tak, dziewczyna na rampach!!! to przestanie być dziwne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chocapick 3 Napisano 19 Wrzesień 2012 To nic dziwnego ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nieelegancka 1 Napisano 20 Luty 2013 Ja tam jestem dziewczyną, i śmigam na desce. ;d Umiem ollie i kickflipa, wciaz sie ucze. ;3 jak dla mnie cos zajebistego, tylko ty i deska. ;D a te wszystkie tricki, flipy , graby i slidy na prawde zajebiscie ciesza oko.. super wygladaja, niby latwe jak sie patrzy, ale jak juz ma sie przejsc do tego od str technicznej bywa gorzej XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duku003@gmail.com 1 Napisano 23 Luty 2013 Spoko XD ja mam deskę ale nie jeżdżę bo nie umiem ;) ale małe tricki na rowerze zawsze Spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 15 Marzec 2013 Powiem Ci, że na facebooku nic nie zdziałasz, znaczy może zdziałasz, ale bardziej korzystne jest założenie jakichś petycji online Tutaj masz przykładową stronę oraz opis itd. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Jeśli zdecydujesz się na napisanie takiej petycji wklej tutaj link, a postaram się pomóc, porozmawiam z kilkoma właścicielami większych stron na fb które takie akcje promują i myślę, że uzbieranie podpisów nie powinno być wtedy problemem :) Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dunz 0 Napisano 26 Sierpień 2013 Poszedł lajk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 27 Sierpień 2013 Ladny odkop. No, ale skoro juz dokonany to: Jezdze na desce, na rolkach tez umiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun3k 0 Napisano 13 Wrzesień 2013 deskorolka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrysu 1 Napisano 14 Wrzesień 2013 złapkowane (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach