Oskarowy7 11 Napisano 9 Wrzesień 2012 1. [b]Oskarowy7[/b] 2. [b]LuQ3[/b] 3. [b]Grief na ponad 100 klocków [/b] 4. [b]Bra[/b][b]k wiedzy nt zakazu. [/b] [b]Pozdrawiam[/b] [b]Oskarowy7[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 9 Wrzesień 2012 (edytowane) Luq odszedł i nie wróci. Wypowiem się w takim razie jako część ekipy. W regulaminie jest wzmianka 'nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania'... Ekhm... Proponuję 'lekko' ulepszyć twoje podanie, bo z czymś takim unbana raczej nie dostaniesz... Wiesz o czym mówię- coś a'la 'ja już nie będę'... @edit: Jak to możliwe? JA emotikony żadnej nie dałem! ;O Edytowane 9 Wrzesień 2012 przez Wintalan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cysioland 1 Napisano 11 Wrzesień 2012 Jako administrator pozwolę sobie się wypowiedzieć. Skracam bana na tydzień, nawet najmniejsze Twoje następnie przewinienie załatwi Ci dożywotni odpoczynek od serwera, bez unbana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach