Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość LuQ3

Odejście z polycraft.pl oraz mc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość LuQ3   
Gość LuQ3
Jak niektórzy z Was wiedzą, 1 września odbyło się zebranie, na którym gracze zadecydowali, że Slawus, były HeadAdmin Polycraft.pl, ma wrócić i ReVen, opiekun naszego serwera z Polygamii, zgodził się. Zabolało mnie to, iż ta decyzja została podjęta za moimi plecami, w momencie, kiedy nie miałem dostępu do internetu, o czym ReVen wiedział gdyż go informowałem. O tym, co się stało dowiedziałem się od graczy, Cysioland-a i Malaxina. Nie zostałem poinformowany, że coś takiego miało miejsce, żadnej informacji. Mam dość podobnych sytuacji i zachowania Slawusa, więc nieodwołalnie i bezpowrotnie odchodzę, z Polycraft.pl oraz z Minecraft.pl. Z tego co wiem razem ze mną odchodzą:

-> Cysioland (Technik/ były Admin) [color=#008000]// nie odchodzę ~ Cysioland[/color]
-> Malaxin (HeadMod)
-> Kay888 (Moderator)
-> Proceptor (Kid Moderator)
-> Woodpecker (Budowniczy+)

Wymienione osoby, z tego co wiem, odchodzą z własnej woli. Ja nikogo nie namawiałem do odejścia.

Chciałbym podziękować Wam, graczom, za mile spędzony czas na serwerze, całej byłej i aktualnej ekipie serwera za ich pomoc w utrzymaniu Polycraft-u, ReVeN_PL za jego chęci do pomocy na Poly, mimo iż zbytnio nie wiedział, o co chodzi w tej grze, przez co cenię go za to :) . Chciałem również podziękować Slawusowi za jego wsparcie w przeszłości, za to, że mi pomagał jak byłem jeszcze niedoświadczony, szkoda tylko, że nasza współpraca musiała się zepsuć. Na koniec przytoczę powiedzenie "nie narzekaj na Admina swego, bo trafisz na gorszego" i jak widać to ja byłem tym gorszym Adminem, za co przepraszam, starałem się, lecz jednak mi nie wyszło. Tak więc, żegnajcie :)

Były HeadAdmin, LuQ3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20
Dla mnie byłeś najlepszym HeadAdmem, uczciwym i kulturalnym. Żegnaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Dobre... Bo najważniejsze, to przedstawić się z ddobrej strony... Reven się dziwił, że go, albo na forum nikogo nie poinformowałeś... "Wyleciałeś" z headadmina na admina, co jest praktycznie sprawą kolorku, oraz mocy władzy na serwerze... Praktycznie jedyne co się zmieniło, to to, że serwer się odrobinę po was podniósł... Formy +-25 graczy prędko zapewne nie odzyska... Wszystkich sytuacji i brudów z twojego headadminowania nie będę tu oczywiście wyciągał... Nie uważasz, że zachowanie trochę dziecinne? Odchodzisz, bo zmienili ci rangę na niższą? Nie, ten post nie ma na celu ci dokopać... Co do innych osób, a dokładniej proceptora, to i tak przy moim no-life'eniu widziałem go ostatnio chyba na początku sierpnia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan. Masz pojęcie o czym ty gadasz? Jakie brudy? LuQ poinformował tych których powinien poinformować, i LuQ i my nie odchodzi dla tego że LuQ został zdegradowany. Odchodzimy z tego powodu że slawus bez naszej wiedzy wrócił na Head-Admin'a. A my w tej sprawie nie mieliśmy żadnego zdania. To tyle na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
@up: Reven poinformował o zebraniu, na które nawet powinniście przyjść... (to, że nikt z was nie powiedział o wyjeździe pulicznie, to już wasz problem) powiedzenie o tym na ts (jak się domyślam), to nie poinformowanie wszystkich w miarę możliwości, co wypadałoby zrobić na miejscu Head@dmina... Brudy? Niedziałająca masa pluginów, których naprawienie zajęło 5-10m, bo ponarzekaliśmy na zebraniu, gdyby go nie było, to do teraz byłoby full bugów... Luq z cysiem poszli sobie grać na swoim serwerze, zostawiając event bez opieki... Długo by wynmieniać... Edytowane przez Wintalan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chciałbym widzieć jak naprawiasz te bugi w 5-10min. A LuQ nie mógł wejść ani na forum ani na ts'a bo nie miał dostępu do internetu. O czym już napisał. A ja byłem na początku zebrania. lecz później internet mi przestał działać. A oczywiście "wybory" na head-admina zaczęły się po moim odejściu.

Edit: Dobra koniec tematu, nie mam zamiaru się tu kłócić. Żegnajcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Ja nie mówię, że ja je naprawiłem... -,-
@edit: co nie znaczy, że nie zostały usunięte w 5-10m... Edytowane przez Wintalan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76
Uważam że Luq był dobrym adminem, ale w sumie nie będę płakał. O wiele lepiej było mi w ekipie gdy slawus był H@ Mówię tu o zachowaniach Cysiolanda który tylko gdy wbiłem na ts/Poly zwyzywał mnie od trolli na cały regulator, dał parę kicków za nic.. No ale cóż, bywajcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dwóch głównych Adminów nie było - Cysio urlop a LuQ zniknął. I przejrzałem historię naszych maili, wiadomości na skypie - nie powiedziałeś, że Cię nie będzie, także przykro mi. Zebranie było i padły podstawowe pytania - co jest nie tak i co trzeba zmienić. I dwie proste odpowiedzi - trzeba naprawić serwer pod względem działania i zmienić administrację, która się nie sprawdza. Wiesz, że nie wchodzę na serwer zbyt często, ale braki było widać gołym okiem. Serwer pozostawiony sam sobie, w słabej kondycji, graczy ledwie garstka, co miałem myśleć o tym? Jedyną osobą, która wiedziała o Twoim urlopie był cysio.

A jeśli wymówką słabej kondycji serwera były technikalia - cysio był na zebraniu i odpowiadał na pytania. Ba, udało mu się naprawić gro rzeczy. Więc co było nie tak? Dlaczego to ja, który nie znam się na tych rzeczach, musiałem interweniować, żeby serwer zaczął działać jak należy? Mieliście swój czas, byłem za czasów slawusa, widziałem energię, widziałem eventy, widziałem chęć działania i to, że się coś dzieje. Za Waszego adminowania to ja musiałem interweniować, żeby się coś zadziało, jak również nie mogłem się doprosić głupiego obrazka pod baner.

Zmiana administracji była potrzebna - jasne, nie powinno się to dziać za Twoimi plecami, ale tak jak mówiłem, decyzja była jednogłośna (no, oprócz Malaxina, którego zdania nie mogliśmy znać, choć wydaje mi się, że sprawa była poruszana już wcześniej).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76
Najgorszy okres był kiedy Slawus wyjechał na obóz. Władza została pozostawiona Luqowi i Malaxinowi co nie znaczyło dla mnie dobrze. Zostałem wyrzucony za bezsensowną sprawę. Cysio został adminem, to było najśmieszniejsze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres. Zostałeś wyrzucony za śmieszną sprawę? Siedziałeś na innym serwerze. Kompletnie nam w niczym nie pomagałeś. Jaki był sens trzymania cię? Kiedy prosiłem cię o pomoc w evencie, który robiłem. Odmówiłeś ponieważ grałeś na innym serwerze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cysioland    1
Dzisiaj odbyłem poważną rozmowę z Revenem. Na razie zostaję. W sumie nie ma co robić wielkiego emoquita. Na razie lepiej się dogadać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76
Tak, rozpoczęła się nowa edycja sv to sobie pograłem, ach, pewnie jeszcze powiesz ze siedziałem na serwerze konkurencji. Prosiłeś tylko o to żebym ci pomógł pospawnować potwory akurat gdy robiłem na sv coś ważnego. Ah, to takie trudne spawnować potwory, 50 osób do tego trzeba. Poza tym wmawiałeś mi jakieś bzdury że jakiś gracz 3 razy mi reklamę zgłaszał że ktoś ma na działce. A takiej sytuacji wgl nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sebakor795    1
[color=#000000][size=4][font=arial, helvetica, sans-serif]Ja tam wolałem LuQ'a..
żegnaj...mój ulubiony HeadAdminie... :( i inni...

Może chociaż Cysio nie odejdzie ... :([/font][/size][/color]

[color=#008000][b][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Szymek781: Pozwoliłem sobie edytować post, zmieniając przy tym kolor treści oraz wielkość liter.[/size][/font][/b][/color] Edytowane przez Szymek781
Dodana notatka moderacyjna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...