Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Lakozi

Problem z grą.

Pytanie

Lakozi    3
Siemka mam bardzo dziwny problem ,który wystąpił po włączeniu MC na nowym sprzęcie problem jest pokazany na ss
[img]http://s1.pokazywarka.pl/i/1309420/985650/problem.jpg[/img]
wygląda to tak ,że to co znajduje się w lewym dolnym rogu strasznie szaleje po całym pulpicie i są widoczne jeszcze takie kreski podczas gry tego okienka nie ma ,ale występują kreski ,które bardzo przeszkadzają prosze o pomoc. (jak bd potrzeba podam parametry sprzętu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Chormon    136
Ten sam problem jest z małym oknem i z full screenem (F11)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Lakozi    3
tak ,ale zapomniałem dopisać ,że występuje on tylko gdy wezmę max fps i balanced czy jakoś tak :) na power serwer ciężko grać ponieważ do 40 fps maksymalnie jest ma max o trzy razy więcej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mezio    72
chyba każdy by ci to napisał:
1. sprawdź jaki masz system (32.64 bit) i jaką masz jave
2. aktualizacja sterownika do karty graficznej
3. jeśli jest to nowy komputer (a tym bardziej laptop) musisz sprawdzić do jakiego trybu pracy komputer lub laptop jest aktualnie przystosowany (jeśli Power save to źle :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Lakozi    3
mam win 7 home premium 64bit i jave również 64bit sterwoniki najnowsze a co do punktu 3 to nie wiem o co chodzi xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Lakozi    3
zrobiłem i mam laptopa sprzęt:
Procesor AMD A6-3420M APU witch Radeon HD Graphics , 4G RAMU , Karta graficzna : AMD Radeon HD 6520G WIN 7 HP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Yoogi Googi    2
[quote name='Lakozi' timestamp='1347287614' post='92879']
zrobiłem i mam laptopa sprzęt:
Procesor AMD A6-3420M APU witch Radeon HD Graphics , 4G RAMU , Karta graficzna : AMD Radeon HD 6520G WIN 7 HP
[/quote]
mam podobną kartę graficzną, lecz lepsza.. już nie chce mi się sprawdzać, ale jeśli wiesz że utrzyma minecrafta, to sprawdź czy masz catalyst control center (jeśli nie masz nie ściągaj) i tam ustaw odpowiedni profil dla minecrafta (sam się nie znam na połowie ustawień) ale samo to że ustawisz ten profil spowoduje, że minecraft będzie pobierał dedykowaną karte graficzną, a nie zintegrowaną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...