Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Dixi124

Fatal error (4) proszę o pomoc

Pytanie

Dixi124    0
Witam serdecznie. Mam pewien problem z grą (client no premium) a właściwie z jej włączeniem. Ściągałem minecrafta z różnych źródeł i w różnych wersjach jednak sytuacja zawsze wygląda tak samo. Po wyświetleniu się okienka logowania klikam w luncherze "ENTER GAME" i w tym momencie wyskakuje komunikat:

"FAILED TO LAUNCH

Fatal error occured (4): Bad address: connect"

Nie mam pojęcia jak dać sobie z tym radę, próbowałem przeinstalowac Javę lecz nic to nie dało, podczas kliknięcia FORCE UPDATE sytuacja wygląda identycznie. Co więcej jakieś kilka miesięcy temu gra działała na komputerze bez żadnych zarzutów, nie mam pomysłu gdzie może tkwić problem. Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś ma jakieś pomysły skąd mógł się wziąć problem bądź jak sobie z nim poradzić będę bardzo wdzięczny za wskazówki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Rapikol    88
Zwykle większość problemów jest winą pirackiej wersji gry.
Z tym błędem się jeszcze nie spotkałem, ale sądzę, że zakup i użycie orygjnalnego launchera mógłby rozwiązać kłopot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez nowy1999
      Witam mam problem z minecraftem. Próbowałem zainstalować hamaci i wszystko wydawało się działać.Ale jak włączyłem minecrafta wyskoczył mi błąd (Error:Could not create the Java Virtual Mashine
      Error:A fatral exception has occurred.Program will exit)Myślałem co mam zrobic i zrobiłem updata Javy ale nic to nie dało. Bardzo prosze o pomoc.
  • Dodaj nową pozycję...