Gość Elros Napisano 1 Wrzesień 2012 [color=#008000][b][size=8]Uwaga drodzy gracze![/size][/b][/color] [b][size=8][size=6][color=#ff0000]W poniedziałek (03.09.2012) o godzinie 20.00 na całej mapie głównej znikną cuboidy. Ogólnoserwerowy grief trwać będzie do wtorku wieczorem.[/color][/size][/size][/b] [b][size=8][size=6][size=5][color=#000000]We wtorek wieczorem serwer zostanie zamknięty na kilka dni, by przywitać was nową odsłoną![/color][/size][/size][/size][/b] [color=#0000ff][size=7][b]V edycja Freebuild.pl nadchodzi![/b][/size][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 1 Wrzesień 2012 A pvp włączycie? [color=#008000]Nie //Elros[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Studentluke 0 Napisano 2 Wrzesień 2012 (edytowane) Odbanuj tylko do tego czasu studentluke pliiiiiiiiiis. To najlepszy serwer na swiecie gralem go przez dwa lata aż w końcu zostalem bana.mozesz zrobic tez taki konkurs ze SMS sie wysyla i cie odbanowuja?Czekam na odpowiedz. Edytowane 2 Wrzesień 2012 przez Studentluke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgorski6 19 Napisano 2 Wrzesień 2012 (edytowane) na szczęscie nie mam domu na mapie glownej. PS.widze że wyczyscieliście forum. PS2.mam nadzieje ze zwracacie eq podręczne. Edytowane 2 Wrzesień 2012 przez hgorski6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 2 Wrzesień 2012 ... I wszystkie "zgriefowane" itemy możemy sobie zatrzymać na następną edycję"- zapomniał dodać Elros. [color=#006400]Chyba śnisz //jarton[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PundzoPL 4 Napisano 2 Wrzesień 2012 (edytowane) Hgorski czy ty myślisz? To, że nie masz domu na głównej, to nie znaczy, że będziesz go miał w następnej edycji... Mapa wykopowa się resetuje! Tak samo eq, bo w końcu jest to nowa edycja. A co do mojego komentarza? Nie mogę się doczekać :3 @up Mam nadzieję, że był to sarkazm Edytowane 2 Wrzesień 2012 przez PundzoPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgorski6 19 Napisano 2 Wrzesień 2012 niech eltic napisze liste zmian na tą edycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenSneaky 39 Napisano 2 Wrzesień 2012 [b]Wszystko dowiecie się w swoim czasie.[/b] [b]Przedsmak:[/b] http://forum.minecraft.pl/blog/67/entry-243-cos-sie-konczy-cos-sie-zaczyna/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahesaro 1 Napisano 2 Wrzesień 2012 Nie mogę się doczekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 2 Wrzesień 2012 Na pewno będę na otwarciu, jestem strasznie ciekawy jak ta nowa mapa będzie wyglądać [size=3]PS. To już moja 3 edycja :*[/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej_VIP 17 Napisano 2 Wrzesień 2012 A po rozpoczęciu V edycji Elros napisze : "Wszystkie osoby które dopuściły się grief'a zostaną ukarane banem na 48h" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PundzoPL 4 Napisano 2 Wrzesień 2012 Ja tak samo, chcę jak najszybciej zobaczyć nową mapę A ty chłopczyku komentarz wyżej, widzę że przeczytałeś regulamin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_DARK_ 0 Napisano 2 Wrzesień 2012 A zostanie nam Eq. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgorski6 19 Napisano 2 Wrzesień 2012 [quote name='_DARK_' timestamp='1346600142' post='91551'] A zostanie nam Eq. ? [/quote] nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej_VIP 17 Napisano 2 Wrzesień 2012 (edytowane) Pundzio ale wiesz że to będzie masowy grief więc gdyby mieli za to karać to oberwał by prawie cały server Edytowane 2 Wrzesień 2012 przez Blazej_VIP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 2 Wrzesień 2012 [b][color=#ff0000][size=8]Jednak grief będzie jeszcze dzisiaj [/size][/color][/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 2 Wrzesień 2012 [color=#FF0000][size=8]ZMIANA PLANÓW![/size][/color] [color=#FF0000][size=8]GRIEF JEDNAK ROZPOCZYNAMY DZISIAJ PO ZEBRANIU EKIPY CZYLI OKOŁO GODZINY [/size][/color][b][color=#008000][size=8]20:30!!![/size][/color][/b][color=#FF0000][size=8] OFICJALNY KONIEC IV EDYCJI SERWERA FREEBUILD.PL NASTANIE OKOŁO GODZINY [/size][/color][color=#008000][size=8][b]22.00[/b][/size][/color][color=#FF0000][size=8] DNIA JUTRZEJSZEGO!!!![/size][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 2 Wrzesień 2012 Super, wbiłbym ale jest ctp na sv. Sorry za offtop, ale gratulacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahesaro 1 Napisano 2 Wrzesień 2012 Bardzo dobrze, nie ma na co czekac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 2 Wrzesień 2012 A i przepraszam bardzo skrzynie będzie można w czyichś domach otwierać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PundzoPL 4 Napisano 2 Wrzesień 2012 Ile mniej więcej dni potrwa przerwa techniczna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgorski6 19 Napisano 2 Wrzesień 2012 [quote name='Torres70' timestamp='1346607842' post='91585'] A i przepraszam bardzo skrzynie będzie można w czyichś domach otwierać? [/quote] po zniszczeniu skrzyń itemy same wylatują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 2 Wrzesień 2012 [quote name='hgorski6' timestamp='1346608436' post='91589'] po zniszczeniu skrzyń itemy same wylatują. [/quote] Dzięki ziomek no jakbym nie wiedział.. Wyobraź sobie że ktoś ma stack bloków diaxowych i całą skrzynię dirta. lepiej rozwalić czy wziąć sobie bloki? ja nie moge z ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 2 Wrzesień 2012 heheh, FB nie było nigdy jeszcze tak cudowne Można by LWC jeszcze skasować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 2 Wrzesień 2012 No było bardzo miło, szkoda tylko że nie można było działek niszczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach