Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Kamilem

Jak Nagrać Głos z Wszystkiego?

Pytanie

Kamilem    1

Mam pytanie, chcę zrobić Let's Play razem z kolegą ale mam problem - gdy nagrywam i gadamy na skype, słychać tylko mnie. Ma ktoś na to rozwiązanie?

P.S: Ten dział wydawał mi się najbardziej odpowiedni do tego pytania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Rabus    3

Jakiego programu używasz?

Prawdopodobnie program nagrywa tylko mikrofon..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Dimashio    12

Jak juz ktoś zaczął ten temat, mam pytanko. Jaki jest najlepszy program do nagrywania filmików z gier( konkretnie Minecraft`a). Najlepiej żeby był darmowy.

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
x2tom    0

Co do nagrywania głosu myśle, że można skorzystać z jakiegoś osobnego programu np. Audacity. Później wszystko zmontować.

Jeżeli chodzi o program do nagrywania z Minecrafta to póki co w moim przypadku najlepiej spisuje się Fraps. Warto wydać pieniądze. Ewentualnie można poczekać, aż XFire będzie współpracował normalnie z Minecraftem. Bo póki co to nie znalazłem sposóbu żeby odpalić nagrywanie w MC :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Rabus    3

Cokolwiek masz, poczytaj o Stereo Mix tudzież What U hear (zależnie jaką kartę muzyczną masz)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0

Jak juz ktoś zaczął ten temat, mam pytanko. Jaki jest najlepszy program do nagrywania filmików z gier( konkretnie Minecraft`a). Najlepiej żeby był darmowy.

Pozdrawiam!

ściągnij pełną wersje frapsa z chomikuj. lub hyper cam , ale polecam tą pierwszą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...