Maju__ 2 Napisano 26 Sierpień 2012 (edytowane) [b]1. Nick osoby która składa skargę: Maju__ 2. Nick osoby która zostaje oskarżona: Hulanek 3. Nicki osób które są "dowodem", i mogą uczestniczyć w dyskusji: Kazdy, kto gral razem z hulankiem na serwie... ( w tym console... ) 4. Opis wydarzenia wraz ze screenami:[/b] Każdy wie, że Hulanek to troll... Jednak jego najdłuższa kara, jaką widziałem, to aktualna: 30 minut Tempa... Kilka razy dostawał perma, ale 'CONSOLE' od razu cofało... CO TO MA BYĆ?!?!?! Jak on moze trollowac bez ograniczen, to czemu ja nie moge x-raya?!?! Żądam PERMA(dla niego oczywiscie), jeśli jeszcze raz cos ztrolluje!!! Ale mam tez zarzuty do administracji, ze mu na to pozwala... CO TO MA BYĆ x2?!?!?! Dziekuje za rozpatrzenie... PS. Screeny nie potrzebne, nawet Elros widziel, ze tak jest... Edytowane 26 Sierpień 2012 przez Maju__ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulanek 5 Napisano 26 Sierpień 2012 Primo, najdłuższa kara to nie 30 minut. Dostawałem wielokrotnie bany na kilka dni <bez unbanow>. A to, że grasz na naszym serwerze 2 tygodnie, to już nie moja wina. Secundo, nauczcie się odróżniać moje sceptyczne i sakrastyczne wypowiedzi od trollingu, drogi dzieci. Tertio, radzę nauczyć się pisać przejrzyste tematy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 26 Sierpień 2012 Nic nie widziałem O_o Co to za ton? Co to za składnia? Zgroza. Każdy przejaw trollingu jest nagradzany odpowiednią karą - jeśli nie wierzycie, to można zobaczyć w banach. Ja też mogę sobie pójść na jakiś serwer i stwierdzić: żądam perma, bo on trolluje! A tu nie ma ani opisu konkretnej sytuacji, ani screenów, ani NICZEGO. Jeżeli złośliwość i sarkazm, albo kąśliwe uwagi to dla was trolling, no cóż - odsyłam do definicji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maju__ 2 Napisano 26 Sierpień 2012 Pisałem wyczerpujacy post, ale skasowało... Kawałek catu: D:>>TS3 D:>>TS3 D:>>TS3 H trolluje D: nie trollowac H:>>BoCo? H zostal wykopany przez D za: trolling H:>>Dodwoch? H wykpany przez H za: trolling x2 H:>>Dotrzech? H wykopany przez D za: trolling x3 Ja(tez trszke trollowalem): >>ThisIsSparta! Ja:>>ThisIsSparta! ==Koniec== Trolling to wg. mnie te "złośliwość" i co powyzej... PS. Hulanek, powinienes miec bana za zrobienie tego co w opisie...[quote name='Hulanek' timestamp='1345995709' post='90686'] Primo, najdłuższa kara to nie 30 minut. Dostawałem wielokrotnie bany na kilka dni <bez unbanow>. A to, że grasz na naszym serwerze 2 tygodnie, to już nie moja wina. Secundo, nauczcie się odróżniać moje sceptyczne i sakrastyczne wypowiedzi od trollingu, drogi dzieci. Tertio, radzę nauczyć się pisać przejrzyste tematy. [/quote] Po 1: Gram na serwie od 2-3 misiecy. Mowilem: ktora widzialm... Po 2: Naucz się polskiego "Drogi dzieci" Po 3: Mam problem z pisaniem przejzyscie... z wypracowan mam 3 i 4...Jak nie to nie... Jak to ci nie wystarcza elros, to trudno... Ja swoje powiedzialem... Ale regulamin, to regulamin... Za draznienie moda (w tym dostał 3 kicki od niego) dostal 30 min kary?! To wg mnie NIE jest sprawiedliwe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 26 Sierpień 2012 Mam dawać perma za to? O_O Zabawne. ODRZUCONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach