Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Sahesaro

Hulanek - człowiek zagadka?

Rekomendowane odpowiedzi

Sahesaro    1
Hulanek zareklamował serwer, podając jego ip. Po wykonaniu tej czynności dostał bana, a później jakimś magicznym cudem został odbanowany i kontynuuje swój trolling innych osób. Dlaczego? Czy Hulanek, jako zwykły gracz, jak wszyscy inni gracze na serwerze ma jakiś przywileje?

@EDIT Dodam, że nie robi to już pierwszy raz, wczoraj także zareklamował serwer, podając ip. Edytowane przez Sah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hulanek    5
Jeśli którym kolwiek zdaniem Cię strollowałem, to wybacz - nie chciałem. ;x. Możesz mi zacytować jedno zdanie? Edytowane przez Hulanek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sahesaro    1
Co nie zmienia faktu, że nie powinieneś otrzymać unbana, inni gracze dostają za to perma. Jak sobie przypomnę to napiszę, jakich słów użyłeś ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hulanek    5
To ip było podane dla jaj. :D A o perma sam poprosiłem. :3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
No to poczekam na osobę, która go odbanowała -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129
Hulanek to carski kot, bycie takim czymś nie jest nagrodą ani przyjemnością dlatego nadrabia to trolingiem.

Nie no żartuje, po prostu zwykły żart, już nie raz takie coś miało miejsce ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
Hulanek dostal bana nie za reklame tylko za grieff lasu dokladnie 5H w dniu wczorajszym. A reklamy nie bylo widac bylo ze podal lipne ip o ile pamietam byo to cos w stylo 211.211.211.211.211 czy cos takiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sahesaro    1
Zgodnie z regulaminem za reklame daje się perma, jeśli to kłamstwo, to go zmieńcie. Ewentualnie dodajcie paragraf "Hulanek może łamać bezkarnie regulamin, trollować i robić co mu się żywnie podoba". Osoby, które zareklamowały serwer mogą poczuć się urażona i nawet carski kot nie powinien być pomijany ;).

@UP mówię o dzisiejszym banie ;). Rozumiem, że ja też mogę pisać kilka razy błędne ip i zapraszać do wejścia na mój serwer? Edytowane przez Sah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hulanek    5
To ip nie było do żadnego serwera, a więc zgodnie z regulaminem, podałem po prostu ciąg cyfr, które dzieliły kropki. Skoro nie było zdatne do użytku, to to nie była reklama. A więc nie złamałem żadnego punktu regulaminu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sahesaro    1
Dodałeś zwrot "Zapraszam na mój server", co już jest niezgodne z regulaminem, bo jest reklamą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Co do IP, nie raz byłem pobłażliwy dla wielu osób i używałem komendy /wc do czyszczenia czatu.
Tym bardziej, jeżeli to było to IP na zasadzie: 123.456.itd.

Z resztą ostatnio zrobiłem się zbyt litościwy...

Czekam na osobę, która dała unbana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hulanek    5
Reklama? Napisanie 323.434 i za tym "Zapraszam na serwer" - to jest reklama? Ja bym to raczej nazwał prowokacją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Ja Hulanka zbanowałem jak i Odbanowałem, ale tylko z takiego powodu że przyszedł do mnie na TS i zwyczajnie przeprosił a odkąd pamiętam to osoby które wchodziły na TS i przepraszały dostawały UB. Jeżeli Wam ta decyzja nie pasuje to mogę Hulanka zbanować i nie będzie z tym problemu. O tym co robił po unbanie nie wiedziałem, ale forum jest od tego żeby skargi składać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sahesaro    1
Błędne ip dało się wyczuć jedynie tym, że zaczynało się od 32, reszta przypominała prawdziwe ip. Jego postać wyglądała mniej więcej tak: "32.125.126.144".

Hulanek - to jak nazwiesz pozostałe reklamy, które różnią się od twojej jedynie ip i za które otrzymano bany?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hulanek    5
Te pozostałe reklamy, prowadziły do jakichś serwerów. Ta moja reklama nie prowadziła do niczego. I skoro sam powiedziałeś, że wyczułeś że było to fałszywe ip, to dlaczego mówisz że to była reklama?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sahesaro    1
Bo osoby, które nie znają się na informatyce mogły stwierdzić, że to reklama ;). To mój ostatni post w tym temacie skierowany do Hulanka, czekam na decyzję w sprawie w/w osoby, traktowanej nadzwyczajnie. Edytowane przez Sah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Ucinam dyskusję.

Jeżeli wspomniana sytuacja się powtórzy - Hulanek otrzyma perma. (tylko dlatego, że przeprosił)

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...