Afir 1 Napisano 22 Sierpień 2012 Witam! Dawno na serwerze mnie nie było, ale zrekompensuje to skromnym ale jakże znanym eventem: Do rzeczy: Kto z was nie zna zabawy w krzesełka 11 osób 10 krzesełek- w minecrafcie, 11 kwadratowych ziomków 10 Łóżek (Albo i więcej) bo to w końcu duży serwer. 1 runda bo myślę ze nie starczy czasu na więcej. Elros, albo jakiś admin by musiał robić noc. Komenda "SPAĆ" oznaczała by, że wszyscy musza jak najszybciej położyć się. Ten który zostanie-odpada. Komenda "Wstać i biec" oznaczała by ze trzeba wstać z łózka i biegać. Myśle ze wiecej nie trzeba tłumaczyć. Licze na pozytywne rozpatrzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahesaro 1 Napisano 22 Sierpień 2012 a może połączyć to z TS'em i zamiast komend po prostu stopować muzykę na TSie? ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 22 Sierpień 2012 W sumie ciekawy pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Afir 1 Napisano 22 Sierpień 2012 Sah, spojrzyj też na to z tej z strony: Na TS wejdzie max 20ludzi a na evencie będzie z 50 -.- PS Thx Elros ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 22 Sierpień 2012 TS3 Powinien być obowiązkowy w tym evencie nie wyobrażam sobie ogarnięcia ludzi poprzez czat. A co do iloci osób to można zrobić pare rund w każdej rundzie inni uczestnicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Afir 1 Napisano 22 Sierpień 2012 Czyli Zakceptowany? Będą zapisy na forum, skoro TS ? Bo wątpie że WSZYSCY gracze którzy bedą na serwie mają TS'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 22 Sierpień 2012 ZAPISY ogłaszam w tym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahesaro 1 Napisano 22 Sierpień 2012 zapisuję się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Afir 1 Napisano 22 Sierpień 2012 Zapisuję sie ;d Czyli potrzebny TS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrBartek98 3 Napisano 23 Sierpień 2012 Zapisuje się ale mam pytanko kiedy sie odbędzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 24 Sierpień 2012 A co mi tam... Zawsze jakaś rozrywka ZAPISUJE SIĘ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Afir 1 Napisano 26 Sierpień 2012 Zapisuje jeszcze gracza: Macias77 Poprosił mnie o to bo nie chce mu się zakładać konta, a myśle że nie umre gdy odejde od Mc na 1m xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 26 Sierpień 2012 Zapisuję się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysio2121 3 Napisano 27 Sierpień 2012 Dobrże. Zapisuję się. Nabijam post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 27 Sierpień 2012 też się zapisuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PundzoPL 4 Napisano 28 Sierpień 2012 Oto moje zgłoszenie! nick w grze: PundzoPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MaciusSlicznyban Napisano 30 Sierpień 2012 Fajny pomysł ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach