Zenek_bek 3 Napisano 21 Sierpień 2012 dostałem permbana przez kolege za reklame, a chciałbym sobie pograć z innymi kolegami na waszym serwerze wiec prosze o unbana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zenek_bek 3 Napisano 21 Sierpień 2012 poniewaz chciałbym jeszcze pograc na tym serwerze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheAudiPL 0 Napisano 21 Sierpień 2012 [quote name='Zenek_bek' timestamp='1345569986' post='89499'] poniewaz chciałbym jeszcze pograc na tym serwerze [/quote] To za mało.Napisałbyś powód dokładnie jak to sie stało w jakich godzinach a później dokładny powód dlaczego chciałbyś mieć UB. Administracja nie wystarczy powiedzieć ''poniewaz,chcialbym jeszcze pograć na tym serwerze. Polecam przejeść inne prośby o unbana i zobaczyć jak są napisane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulanek 5 Napisano 21 Sierpień 2012 (edytowane) [b]Primo[/b] - "Wszystkie wypowiedzi użytkowników w tematach nie dotyczących ich bezpośrednio - [color=#ff0000][size=6]BĘDĄ TRAKTOWANE JAKO SPAM! "[/size][/color] - Cytując kochanego Elrosa, spamujecie. :3 [b]Secundo[/b] - uzasadnienie "bo chciałbym sobie jeszcze pograć", to żadne uzasadnienie. Było o tym myśleć przed reklamą. [b]Pozdrawiam.[/b] <3 Edytowane 21 Sierpień 2012 przez Hulanek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zenek_bek 3 Napisano 21 Sierpień 2012 ja nie rekla,mowalem tylko kolega u mnie gral Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 21 Sierpień 2012 Hulanek dobrze ujął sytuację. ZAMYKAM i odrzucam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach