RavenZuo 9 Napisano 20 Sierpień 2012 [center]Mam windowsa 7[/center] [center]i brat mi na złość ustawił hasło na konto administratora[/center] [center]ale mam do dyspozycji konto gościa[/center] [center]i pytanko:[/center] [center]czy można [u]odgadnąć[/u] hasło albo przynajmniej się włamać?[/center] [center]ale nie chcę tego hasła usuwać, ponieważ chciałem ustawić administratora gościowi[/center] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 20 Sierpień 2012 Włamać możesz się tylko do pokoju brata i przywiązać do krzesła jeżeli nie poda hasła C; Dlatego należy zawsze ustawić swoje hasło którego nikt nie zmieni... Albo wyjmij dysk twardy i ram z jego kompa i powiedz, że oddasz jak odblokuje. C; Jeżeli nie pomoże to spróbuj programem ophcrack. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RavenZuo 9 Napisano 21 Sierpień 2012 ok, zgadłem Hasło.... to było moje imię a te pierwsze metody nie wchodzą w grę, brat starszy o 6 lat -.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dex3r 143 Napisano 21 Sierpień 2012 Pierwszy link w googlach z odpowiednim zapytaniem i już znalazłem odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach