Mam do was pytań:
[s]1.Jak zablokować tworzenie netheru oraz the endu przypisanego do świata głównego?[/s]
2.Dlaczego multiverse nie odnajduje mi światów? Tzn. gdy chcę się teleportować do danego świata aby utworzyć portal (/mvtp surowce) wywala mi błąd, że taki świat nie istnieje, oraz wyświetla listę dostępnych światów (podstawowy z server.properties oraz kres i nether z podstawowego). Światy są utworzone na 100% w głównym katalogu serwera.
3.Próbuję stworzyć portal do świata wpisując koordy (/mvpc tosurowce e:surowce:1000,100,1000) na chacie wyświetla się info, że portal został pomyślnie utworzony, ale konsloa mówi zupełnie co innego...
[spoiler]2012-08-18 17:03:25 [WARNING] [Multiverse-Core] Portal tosurowce has an invalid DESTINATION![/spoiler]
portal oczywiście jest nieaktywny...
Jakieś propozycje?
@down. Nie. Znalazłem multiverse na SMP C; [joke]
@edit: dobra. Poradziłem sobie inaczej. Ustawiałem jako świat główny każdy świat po kolei. ustawiałem w nich warpy, a następnie zrobiłem portale łącząc je od razu. Można zamkną. Już tego nie potrzebuję ;>
Edytowane przez Wintalan
[s]1.Jak zablokować tworzenie netheru oraz the endu przypisanego do świata głównego?[/s]
2.Dlaczego multiverse nie odnajduje mi światów? Tzn. gdy chcę się teleportować do danego świata aby utworzyć portal (/mvtp surowce) wywala mi błąd, że taki świat nie istnieje, oraz wyświetla listę dostępnych światów (podstawowy z server.properties oraz kres i nether z podstawowego). Światy są utworzone na 100% w głównym katalogu serwera.
3.Próbuję stworzyć portal do świata wpisując koordy (/mvpc tosurowce e:surowce:1000,100,1000) na chacie wyświetla się info, że portal został pomyślnie utworzony, ale konsloa mówi zupełnie co innego...
[spoiler]2012-08-18 17:03:25 [WARNING] [Multiverse-Core] Portal tosurowce has an invalid DESTINATION![/spoiler]
portal oczywiście jest nieaktywny...
Jakieś propozycje?
@down. Nie. Znalazłem multiverse na SMP C; [joke]
@edit: dobra. Poradziłem sobie inaczej. Ustawiałem jako świat główny każdy świat po kolei. ustawiałem w nich warpy, a następnie zrobiłem portale łącząc je od razu. Można zamkną. Już tego nie potrzebuję ;> Edytowane przez Wintalan
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi