Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Maju__

M'Shop poszukuje pracowników!

Rekomendowane odpowiedzi

Maju__    2
[center]Rekrutacja zakonczona...[/center]
[center]Niestety... Prosze zamknac temat...[/center]
[center](Sorka, nie uwazam tego za spam, jesli jest problem, to nie wiem jak usunac temat, czy cos...)[/center] Edytowane przez Maju__

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hgorski6    19
zgłaszam sie na posade człowieka od żarcia.kary:2 kicki 2 warny.moje poprzednie firmy:ta jest pierwsza.moje preferencje: po prostu często zbieram jedzenie,więc pomyślałem że zanim pójde do firmy r&acompany,to pójde do waszej firmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzysio2121    3
Zgłaszam się na człowieka od kopania :)

P.S. Będę na servie od soboty wieczór/niedziela, bo na razie mam taki internet że strona freebuild.pl wczytuje mi się 4 minuty :P

Maju_: Czy jak w ciągu tygodnia wydobęde 2 razy więcej czyli 2 diamenty 6 stackow zlota i 10 żelaza to dostane 60$? Czy na przykład jeśl wydobędę normalną stawkę za tydzień plus parę diamentów to dostane podwyżkę? (za diamenty, nie stałą oczywiście)

Ale jakby co - Zgłaszam się. Na serwie - sobota/niedziela. (i później) :P

Dzienki Maju :) Edytowane przez Krzysio2121

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Maju__    2
[quote name='Krzysio2121' timestamp='1345843842' post='90355']
Zgłaszam się na człowieka od kopania :)

P.S. Będę na servie od soboty wieczór/niedziela, bo na razie mam taki internet że strona freebuild.pl wczytuje mi się 4 minuty :P

Maju_: Czy jak w ciągu tygodnia wydobęde 2 razy więcej czyli 2 diamenty 6 stackow zlota i 10 żelaza to dostane 60$? Czy na przykład jeśl wydobędę normalną stawkę za tydzień plus parę diamentów to dostane podwyżkę? (za diamenty, nie stałą oczywiście)

Ale jakby co - Zgłaszam się. Na serwie - sobota/niedziela. (i później) :P
[/quote] Przyjety... W poniedzialek pogadamy...

[quote name='hgorski6' timestamp='1345838522' post='90339']
zgłaszam sie na posade człowieka od żarcia.kary:2 kicki 2 warny.moje poprzednie firmy:ta jest pierwsza.moje preferencje: po prostu często zbieram jedzenie,więc pomyślałem że zanim pójde do firmy r&acompany,to pójde do waszej firmy.
[/quote]
Niestety, nie... mam juz takiego... musze zaktualizowac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...