Maju__ 2 Napisano 16 Sierpień 2012 [b]JAK ZAMKNOLES TEMAT, PISALEM TA ODPOWIEDZ ELROS!!! PRZECZYTAJ...[/b] Dobra, znam regulamin (z tamtej mapy), moze tego akurat niedoczytałem, ale przecierz naprawie jak mi odda materiały! Lambert mnie przedwczoraj o tym poinformował(że nie można), więc znam regulamin! Ale i tak przecierz na tej dzialce mieszka tez jj1290, facio23... Jeśli ja mam bana, to oni tez! Nic mi nie mowili! Ale i tak na dzien dzisiejszy znam regulamin: lambert mnie przedwczoraj pionformowal, jak ktos widzial na czacie jak pisalem do jj1290 [quote]Napraw ogrozenie, masz tu sandstonea[/quote], to niech sie wstawi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahesaro 1 Napisano 16 Sierpień 2012 Czy naprawdę nie możesz wytrzymać 36 godzin i z pokorą przyjąć do wiadomości, że złamałeś regulamin? Nie wykazujesz żadnej skruchy, odrobiny wstydu, tylko w zaparte wykłócasz się ciągle z administracją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maju__ 2 Napisano 16 Sierpień 2012 Nic nie zlamalem, bo znam regulamin, jestem w trakcie naprawiania, jutro wyjezdzam, wiec NIE< NIE MOGE PRZYJAC DO WIADOMOSCI! Jeśli mnie nie odbanują, usuną mi dzialke! Bo mam czas do jutra od lamberta na poprawe, a jesli mam bana na 36h, to JAK MAM TO ZROBIĆ?! Przecierz nie moge poprawic za 36h, bo wyjezdzam!Jeśli mozecie mnie odbanować na te 0,5h, to bede bardzo wdzieczny... Nie chce tracic domu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 16 Sierpień 2012 Działka zostanie, tak jak ban. ZAMYKAM x2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach