Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Maju__

UnBan Maju__

Rekomendowane odpowiedzi

Maju__    2
MaciusSliczny ocenil moj dom 5/10 z komentarzem
[quote]Nie usuwaj[/quote]
Co do ogrodzenia, wiem, poprawie jak jj1290 odda materiały.
Cytat z regulaminu:
[quote][font=arial,helvetica,sans-serif][size=5]2. Budowanie na serwerze Freebuild.pl:[/size]
2.1 Wszystkie budynki zbudowane na serwerze freebuild.pl stają się automatycznie własnością portalu Minecraft.pl
2.2 Istnieje możliwość zawarcia umowy między administracją, a osobą oferującą serwerowi własne budowle.
2.3 Na serwerze obowiązuje zakaz budowania z "tanich" materiałów (piach, ziemia, brukowiec, deski itp.).
2.4 Domy stawiane na serwerze nie mogą razić zmysłu estetycznego Administracji.
2.5 Obowiązuje zakaz budowania z jednego typu surowców, sadzenia drzew na działkach[/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif]2.5.1 Gracz ma prawo do posiadania na swojej działce upraw (trzciny cukrowej, kaktusa, zboża, melona, dyni i kakao) o wymiarach 3x2 kratki. Uprawy o wiekszej powierzchni bedą karane.[/font]
2.5.2 Trzcina cukrowa, kaktus, zboże i kakao zajmują 1 kratkę. Melon i dynia zajmują 2 kratki.
[font=arial,helvetica,sans-serif]2.5.3 Zakazuje się hodowli zwierząt na terenie działek graczy![/font]
2.5.4 Gracz ma prawo na uprawę brodawek na terenie mapy nether.
[font=arial,helvetica,sans-serif]2.6 Wszelkie domy niezgodne z regulaminem będą usuwane po trzech dniach od umieszczenia przed nieregulaminowym budynkiem tabliczki z nakazem przebudowy.[/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif]2.7 Podczas budowy domu, na działce musi znajdować się tabliczka z datą ostatniego logowania gracza.[/font][/quote]
Jeśli nie rozumiem, nie zamykajcie, powidzcie w czym rzecz. Hodowla zgodna z regulaminem! Edytowane przez Maju__

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TheAudiPL    0
Maju - '2.5.1 Gracz ma prawo do posiadania na swojej działce upraw(trzciny cukrowej, kaktusa, zboża, dyni i kakao) [color=#ff0000]o wymiarach 3x2 kratki.[/color] Uprawy o większej powierzchni będą karane.'
Myśle że mogłeś/mogłaś mieć za duże pole uprawne lub za dużych wymiarów pola uprawnego. Jeszcze pkt. '2.5.2 Trzcina cukrowa, kaktus, zboże i kakao zajmują 1 kratkę. Melon i dynia zajmują 2 kratki.' Możliwe jest też to że miałeś/miałaś że twoja hodowla np kaktusa. zajmowała 2kratki.Ja tutaj tylko sugeruje za co mogłeś/mogłaś mieć bana.
Polecam o poprawienie twojej prośby o UnBana i wtedy może będzie się coś więcej dało wyczytać.
Pozdrawiam
[color=#00ff00]*TheAudiPL*[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Maju__    2
Ok, ale teraz już wogole nie mam hodowli... Kakao ktoś se zebrał(mieszkam z kolegami), dynie skasowana, a arbuza mi Lambert usunął już wczesniej.

Co pisze!? Przecierz ja mam firmę od jedzenia! Tylko hoduje(hodowalem) na swojej działce... Edytowane przez Maju__

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Możesz prowadzić działalność firmową TYLKO na działce firmowe.

Jaki jest wymiar bana?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Maju__    2
Ok, niewiedzialem, jak zdobyc taka dzialke? Dostałem Tempa na aktualnie 36 godzin i 14 minut. Jutro wyjeżdzam, więc potrzebuje dzisiaj pograć.
[b]Komentarz: Nieznajomość regulaminu [Modern][/b] Edytowane przez Maju__

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Bana wystawiłem ja, na tablicach zasad na osiedlu Modern jasno jest napisane, że nie WOLNO niszczyć ogrodzenia (lub zamieniać materiały). Widocznie nie zapoznałeś się z regulaminem. Bana wystawiłem zgodnie z zaleceniami matiyarosza jednak jeżeli administracja postanowi Cię odbanować to nic mi do tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Ban podtrzymany.

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Zenek_bek
      1.zenek_bek
      2.Zbanowany przez: LuQ3
      3.Grief 68 klocków
      4.Nie pamiętam żebym grifował aż tak dużo.Owszem zgrifowałem 10 klocków, ale gracze potem mi wytłumaczyli co to grief bo na początku mi nie chceili wyjaśnić.Bardzo przepraszam i prosze o odwołanie tej surowej kary.
    • Przez Sk3ro
      Dostalem bana za x-raya i kolega pytal sie czy dostane unbana i zostalem skierowany na forum, wiec prosze o unbana.

Pzdr. Sk3ro
    • Przez Hulanek1
      Witajcie. Piszę to odwołanie, głównie po to, że wyrażam chęć poprawienia się. Otóż, dostałem perma za trolling, który imho było napisanie 2x na /modreq prośbę o unmuta. No cóż, przepraszam, jeśli to złamało wysokie rygory serwera.
      PS. Mam nadzieję, że okażacię łaskę i łagodność przy ocenie.
      PS2. Nick na forum inny, gdyż tamto konto jest chyba zbanowane - nie mam dostępu.
      Pozdrawiam, Hulanek
  • Dodaj nową pozycję...