Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
bf3vid

[Tekkit] - Poradnik. Generatory diamentów.

Rekomendowane odpowiedzi

bf3vid    1
Hej, zapraszam Was do obejrzenia poradnika o budowie generatora diamentów :)
http://www.youtube.com/watch?v=iw1b5TeKfMw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190
Podstawowy Flower czy Beehive Array, aczkolwiek popieram instruowanie "tej głupszej części graczy" w rodzimym języku, [s]nie każdy musi perfect rozumieć angielski żeby na wiki siedzieć.[/s]

A ty Dex nawet nie śmiej się odzywać o mnie, sam już teraz się uczę :[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dex3r    143
Generator jak i poradnik jak najbardziej ok (chyba, bo mi słabo [s] YT[/s] net działa dzisiaj).
Aczkowiek preferuję wersję zmodyfikowaną, z ostatnim relayem na górze, zamiast na dole. W ten sposób dostęp do Condensatora mamy od dołu, można sobie całego arraya powiesić na suficie albo nawet podpiąć Pneumatic Tubes z Recivierem (uwielbiam to rozwiązanie).

[quote]A ty Dex nawet nie śmiej się odzywać o mnie, sam już teraz się uczę :[ [/quote]
Hehehe, jakby nie ja, to teraz nie nabiłbyś sobie posta, bo nie wiedziałbyś co napisać :D Co do ang. nie masz racji - każdy powinien go umieć w stopniu komunikatywnym (jeśli przekreślenie nie oznacza, że jest to głęboka ironia).

Generator jak i poradnik jak najbardziej ok (chyba, bo mi słabo [s] YT[/s] net działa dzisiaj).
Aczkowiek preferuję wersję zmodyfikowaną, z ostatnim relayem na górze, zamiast na dole. W ten sposób dostęp do Condensatora mamy od dołu, można sobie całego arraya powiesić na suficie albo nawet podpiąć Pneumatic Tubes z Recivierem (uwielbiam to rozwiązanie).

[quote]A ty Dex nawet nie śmiej się odzywać o mnie, sam już teraz się uczę :[ [/quote]
Hehehe, jakby nie ja, to teraz nie nabiłbyś sobie posta, bo nie wiedziałbyś co napisać :D Co do ang. nie masz racji - każdy powinien go umieć w stopniu komunikatywnym (jeśli przekreślenie nie oznacza, że jest to głęboka ironia).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bf3vid    1
[quote name='Mofixil' timestamp='1345052066' post='88488']
Podstawowy Flower czy Beehive Array, aczkolwiek popieram instruowanie "tej głupszej części graczy" w rodzimym języku, [s]nie każdy musi perfect rozumieć angielski żeby na wiki siedzieć.[/s]

A ty Dex nawet nie śmiej się odzywać o mnie, sam już teraz się uczę :[
[/quote]

Szkoda tylko ze polskie grono tekkitowców jest takie małe..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dex3r    143
[quote name='bf3vid' timestamp='1345057330' post='88499']
Szkoda tylko ze polskie grono tekkitowców jest takie małe..
[/quote]
Błądzisz synu, błądzisz! Jak wreszcie otworzę nasz serwerek Tekkita (tzn trochę więcej, niż tekkita, ale jednocześnie mniej. Nie mogę za dużo na razie zdradzać :)) to się przekonamy, oraz będziemy starali się te grono nieustannie powiększać ;)

800!!! Styl życia Spamera. Edytowane przez DeX3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pacislavek    0
Haha! Świetnie! Będę miał gdzie klonować mięso!
Dzięki bardzo za ten poradnik. Miło mi się Ciebie oglądało.
Hm... Za sam poradnik [b]9/10[/b]

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bodzio222    1
Właśnie się zastanawiałem czy zainstalować tekkit. Hm chyba sprawdzę to w praktyce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzysztofa    1
[quote name='DeX3r' timestamp='1345057903' post='88503']
Błądzisz synu, błądzisz! Jak wreszcie otworzę nasz serwerek Tekkita (tzn trochę więcej, niż tekkita, ale jednocześnie mniej. Nie mogę za dużo na razie zdradzać [img]http://forum.minecraft.pl/public/style_emoticons/default/smile.png[/img]) to się przekonamy, oraz będziemy starali się te grono nieustannie powiększać [img]http://forum.minecraft.pl/public/style_emoticons/default/wink.png[/img]

800!!! Styl życia Spamera.
[/quote]

Synu? za dużo bajek się chłopcze naoglądałeś ;)

Co do poradnika to taki sobie, oceniam 5/10, ponieważ mało jakośc audio jak i gadania jest mierna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...