Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Maju__

Podanie o jaskinie:D

Rekomendowane odpowiedzi

Maju__    2
[b]Wielkość[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)] : nieznana, srednica jaskini 7kratek w najwzszym punkcie, dlugosc okolo 70 kratek[/background][/size][/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)][b]Gdzie się znajduje [/b]: (współrzędne)[/background][/size][/font][/color]
[b]x: -2015,86957
y: 57,00
z:[/b] -170,71035

[b]Zdjęcia :[/b][attachment=1054:2012-08-14_19.46.16.png]

[b]Dlaczego tam? i po co? : Bo mam bardzo ciekawy pomysł - zabuduje wejscie i zrobie tajne, zboku. W środku będzie wnętrze (meble itd., ale z wystrojem kamiennym(pasującym do jaskini). Pozatym tam jest ciekawy krajobraz.

Z kim będziesz tam mieszkał? :[/b]z tymi co teraz

[b]PS. [/b]Prosze o przeniesienie wszystkich skrzyn z mojego domu do tej jaskini, oraz ustawienie sethome w niej dla: jj1290, facio23, lub pionformowanie ich o nowym domu. Edytowane przez Maju__

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Skrzynie przenieść musisz sam. Home tez nie ustawiamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Maju__    2
Ok, a ile za to wyjdzie($)? Przecierz nie znam wymiarow... moze 200$? Ale chyba malo...
[b]A jak mam przeniesc skrzynie? przecierz mam 4 wypelnione po brzegi, a eq ma rozmiar 1 skrzyni...[/b] Edytowane przez Maju__

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
To twój problem, działka w mieście ci zostanie, ponosisz sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Maju__    2
Dobra, rozumiem, musalem, ze ta w miescie mi przepadnie. A jeszcze pytanie: ILE TO BEDZIE KOSZTOWAC!?!?!? Pysze, ze dzialka 40x40 ty 500$, ale to chyba raczej nie w ten sposob liczyc... Mozesz sam tam pojsc, wycenic, ocenic... ale prosze, nie drogo bo kasy za duzo nie mam:(
[b]KUPIE DOPIERO POD KONIEC WAKACJI, BRAK KASY(MOGA BYC RATY) :D[/b] Edytowane przez Maju__

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Free_Play
      poprosiłem moderatora aby usuną mnie z celi.Po parunastu minutach znalazłem inną ale niemoge jej kupic ani żadnej innej pisze że mam osiągnięty limit cel.w starej budowac też nie moge cela 169 2 piętro tabliczka jest że na sprzedarz ale jak ją zniszcze to pojawia sie że cela wynajęta na +41dni. Niewiem czy mam czekac aż czas sam upłynie czy jakoś da się ją dobrze usunąć.

Liczę na pomoc :)
    • Przez Stamir
      1. Właściciel / właściciele działki: Stamir
      2. Koordynaty dwóch rogów działki: 1<x-462 z-1441>, 2<x-511 z-11490>;
      3. Wielkość działki: 50x50.

• Przez lisek831
      1. Właściciel / właściciele działki: lisek831, karolcia3009 (dzialka tylko dla mnie z powodu braku kontaktu z karolcią);

2. Koordynaty dwóch rogów działki: x:-939 z:679, x:-890 z:630;

3. Wielkość działki: 50x50;
  • Dodaj nową pozycję...