Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
hgorski6

3 wojna światowa:tak czy nie

Rekomendowane odpowiedzi

hgorski6    19
tutaj oddajecie głosy za,czy przeciw eventowi 3 wojna światowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
a może opisz na czym taki event miałby polegać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrBartek98    3
Jestem na [color=#00ff00][size=5][b]tak[/b][/size][/color] nareszcie składacie pomysły na event które nie dotyczą skakania :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PundzoPL    4
Wstrzymam się od głosu... Hgorski, bez urazy, ale twój pomysł na event jest dziwny i niedopracowany. o.O
Skąd wiesz, że ktoś z drużyny 3 nie pójdzie na warp drużyny drugiej? I nadal wszystkiego nie opisałeś... Jak na tak duży event / bitwę podałeś za mało szczegółów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hgorski6    19
będzie taka mała zapora przed takimi zdarzeniami...jeśli ktoś zaatakuje przez warpy to wtedy wyświetli sie napis;do not warping [wstawić nazwe warpa]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skorveey    1
Hgorski... ... ... uznam to tak - najpierw pisownia, potem opisy eventów, bo na chwilę obecną jest kiepsko, a treść jest dla mnie niezrozumiała (interpunkcja leży razem z ortografią). Poza tym, z tego co widziałem w poprzednim temacie mało osób poparło ten pomysł.

Ah, i zakładanie kolejnego tematu - pewnie uznają to za spam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PundzoPL    4
Jak chcesz to zrobić? Zakazać 10 graczom używać jakiegoś warpa? Serio myślisz, że to wypali? Nadal jestem na nie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
[color=#006400]hgorski6 po raz kolejny tworzysz post nic nie wnoszący, nie majacy tresci oraz umieszczoną nie wiem po co ankiete. Ostatnie ostrzeżenie przestań albo za każdy post będzie warn aż tak do 10 i wreszcie BAN!!![/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hgorski6    19
przykromi że przeszadziłem z moim eventem. :( nie przyjme tego zle , jeśli uznacie że to spam :( .to mój pierwszy event i chciałbym żeby był przyjęty :( JKM_Elrosowi ze moze zamknąć event. żegnam na zawsze. jóż nigdy nie na pisze na tym temacie. :( :( :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sahesaro    1
Myślę, że temat naszego mistrza ortografii można już zamknąć, bo większość jest przeciw, pomysł jest bardzo niedopracowany, a kilka ostatnich postów to zwykły spam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
_DARK_    0
[color=#008000][size=7][font=comic sans ms,cursive][size=8]TaK [/size][/font][/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzysio2121    3
[quote name='hgorski6' timestamp='1344936402' post='88210']
przykromi że przeszadziłem z moim eventem. :( nie przyjme tego zle , jeśli uznacie że to spam :( .to mój pierwszy event i chciałbym żeby był przyjęty :( JKM_Elrosowi ze moze zamknąć event. żegnam na zawsze. jóż nigdy nie na pisze na tym temacie. :( :( :(
[/quote]

Miszczu ortografii rządzi (ja na twoim miejscu urządziłbym pojedynczą wojnę światową

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...