robetjak 21 Napisano 10 Sierpień 2012 Wiem zły dział, no ale trudno... A więc proszę władców miast aby napisali tu kto z nich przybędzie na synod[max dwójka] . Natomiast DagoHilla proszę o napisanie kto mógłby być [kawaler/dama+] Dziękuje i Pozdrawiam //robet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amadis89 1 Napisano 10 Sierpień 2012 Co prawda władcą miasta Ragnaven nie jestem, a główną osobą decyzyjną tym bardziej nie jestem.... (chociaż asistanta mam:D ) Jestem obecnie "chyba" jedynym online mieszkańcem... Większość miasta jest na wyjazdach wakacyjnych, no i wypada na mnie bycie przedstawicielem no chyba, że w międzyczasie władca wróci i kogoś wyznaczy Na chwilę obecną przedstawicielem Ragnaven będzie: Amadis89 (w przypadku skontaktowania się z władcą będzie edit) P.S. Jeżeli mogę spytać co będzie tematem Synodu? Kiedy i o której? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 10 Sierpień 2012 Wszystko masz w dziale Eventy Temat: Świątynia [najnowsza aktualizacja] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DagHill 0 Napisano 10 Sierpień 2012 Postaram się być. Nie jestem w stanie powiedzieć kto z Zakonu Camilian będzie jeszcze mógł przybyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach