Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość matiyarosz

SENAT: Drugie posiedzenie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Dnia 18/08/2012 o godzinie 18:00 odbędzie się zebranie senatorów na serwerze Freebuild. Obecność senatorów obowiązkowa lub usuniemy Cię z listy senatorów, chyba że napiszesz usprawiedliwienie w tym temacie!

Pozdrawiam Mati :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skorveey    1
Miejmy nadzieję, że chociaż tym razem będzie to posiedzenie pełne kłótni, zniewag, ciętej riposty oraz nieprzerwanej dyskusji - nie to co ostatnim razem :P - Mimo to znów deklaruję, że pojawię się w loży dla gości.

EDIT: A jednak, mój niespodziewany wyjazd za tydzień wszystko zepsuł. Do 22 sierpnia nie będzie mnie na serwerze. Edytowane przez Skorveey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PundzoPL    4
A ja nadal nie wiem, czy jestem w senacie, czy też nie... :(
Jeśli nie, to ten post nie istnieje, a jeśli tak, to dnia 15 sierpnia wyjeżdżam z rodzicami nad jezioro :( Jest tam internet, więc może się zjawię, ale nie obiecuje :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrBartek98    3
Ja też zjawie się jako ,,gość,, ale mam pytanko jakie obowiązki posiada [b] senator [/b]?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Breaker432    5
ahh, że też wy zawsze musicie wymyślać takie daty... 17 sierpnia wyjeżdżam na obóz sportowy, i wrócę dopiero 27... Rygor tam jest ogromny, wręcz przytłaczający, więc zdobycie tak cennego surowca jak internet, graniczy tam z cudem... Więc nastawcie się, że mnie nie będzie.

PS: Co tak rzadko te posiedzenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MJN88    9
Jeżeli ktoś był senatorem i nie został skreślony z listy za niestawienie się na poprzednim posiedzeniu (bez uprzedniego usprawiedliwienia/zgłoszenia nieobecności) to może zgłosić się i ranga zostanie mu przywrócona.

[color=#00ff00]Dodatkowo:[/color]
[color=#00ff00]Od dzisiaj do 18 sierpnia, na ts'ie możecie mi przedstawiać wasze propozycje dotyczące ustaw, zmian itp. Oczywiście w wolnej chwili, z góry nie mówię, że będę non-stop do waszej dyspozycji.[/color]

[color=#00ff00]Jeżeli będzie potrzeba posiadam oddzielny pokój na ts'ie gdzie nikt niezainteresowany/wtajemniczony nie będzie się wtrącał. Spokojnie przedstawicie swoje propozycje a ja powiem wam jakie mają szanse na wdrożenie, jakie będę dostrzegał ewentualne problemy, pomyślimy od razu nad ich rozwiązaniem, dopracujemy szczegóły itp. [/color]

[color=#00ff00]Pamiętaj nawet najlepszy pomysł, źle, niedokładnie lub niezrozumiale przedstawiony może zostać odrzucony, bo administracja nie zrozumie o co Ci tak do końca chodziło.[/color]

[color=#00ff00]Tak więc zapraszam, najlepiej napisać wiadomość na TeamSpeak'u, w wolnej chwili się odezwę.[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PundzoPL    4
Zjawię się na posiedzeniu, mam to co mi potrzebne, czyli internet i teamspeak :P Czasami trochę mi przerywa, ale raczej wszystko bd rozumiał :)
Krzysio... Skoro już zacząłeś poprawiać innych, co wogóle nie jest twoim zadaniem, gości nie gośći -,-
Tak wiem, literówka, ale nie mogłem się już powstrzymać :D
@EDIT
@down
Czy ty nie potrafisz napisać nic wnoszącego do tematu, albo przynajmniej czegoś na temat? To co zrobiłeś 8 minut temu, był to zwyczajny spam. o_O
Grabisz sobie krzysio... Edytowane przez PundzoPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hgorski6    19
jutro mnie nie będzie na posiedzeniu.

[color=#008000]Nie jesteś senatorem O_o //Elros[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
[color=#ff0000][size=5]Z dniem dzisiejszym zawieszona zostaje działalność senatu. Władza ustawodawcza przechodzi w ręce Rady Stanu - w składzie: Elros. [/size][/color]

[color=#ff0000][size=5] :)[/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...