Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kacperxp6

Saints Row: The Third Akt 1

Rekomendowane odpowiedzi

kacperxp6    0
Siema. Wie może ktoś jak najlepiej przejść akt1. Chodzi o to że w ostatniej misji dostajemy bonus 10% do całej kasy lub 10% do całego szacunu i nie wiem które wybrać.
Z góry dzienki :) Edytowane przez kacperxp6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matejss   
Gość matejss
hm, ja gdy grałem brałem kase, bardziej się przydaje - a szacun zawsze szybko przychodzi, a kasa może potem szybko przyjść jak i szybko uciec.

Za pomocą kasy możesz robić więcej kasy kupując budynki przecie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kacperxp6    0
No dobra ale pożniej można ulepszać bonus i jak się wybierze kasę to nie można jej ulepszyć :( A teraz mam problem bo jak jestem w tej mosji gdzie się tego gościa zabija to mam jakiegoś dziwnego buga że jak kula spada to za szybko spada na nią brutal i nie mogę do niego szczelać dopiero jak jest metr ode mnie :(

Teraz to w ogóle nie mogę włączyć gry a jak wyłączyłem Steam to pisze że program jest uruchomiony :( Edytowane przez kacperxp6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kamin02    0
O którom misje ci chodzi???? Ale wracając do tematu biesz kaske bo szacun masz gy jeździś po przeciwnym pasie itp. :D Edytowane przez kamin02

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DZyniO138    0
To jest bardzo popularny błąd gry kolego. Jeż ktoś nie ma wystarczająco dobrego procesora, skrypt gości wchodzącego na kulę włącza się jakimś cudem szybciej, likwidując w ten sposób kawałek czasu potrzebny na zestrzelenie brutala. Jedynym rozwiązaniem jakie wynalazłem, jest zmniejszenie w tej misji rozdzielczości do całkowitego minimum w opcjach gry(spokojnie, da się tak grać). Jeżeli nie pomoże to zmniejsz również jakość gry na średnia lub niską.
To powinno pomóc.
Wracając zatem do Steama, spróbuj się wylogować, a następnie zalogować ponownie. To powinno pomóc. Jeżeli nie przeinstaluj grę.
Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
yacob17    0
a gdzie mozna bezpiecznie kupic saints row, nie mam konta na allegro, czy ta strona http://moonqq.pl/saints-row/saints-row-the-third-steam-key.html jest bezpieczna? kupowal ktos juz jakas gierke od nich?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...