Yeduu 0 Napisano 8 Sierpień 2012 Czemu nie mogę wejść na server ? Mam orginalnego minecrafta wersję zmieniałem na : 1.3 1.3.1 1.2.5 i na żadnej z nich nie mogłem wejść na server. Pomoże ktoś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 8 Sierpień 2012 Jest jakiś problem ze stroną minecraft.net. I nie mogę zobaczyć, czy na prawdę masz premium... Btw. Już Ci i tak podpowiedziałem -,- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 8 Sierpień 2012 Serwer RP stoi na wersji 1.2.5, jeżeli zaktualizowałeś do wersji 1.3.1 to nie wejdziesz na serwer, musisz najpierw przywrócić clienta do poprzedniej wersji, jeżeli nie wiesz jak to albo sprawdź w folderze domyślnym [i]C:\Users\&user&ł\AppData\Roaming\.minecraft\bin[/i] czy jest tam plik minecraft-1.2.5.jar, jeśli tak usuń plik minecraft.jar i zmień nazwę minecraft-1.2.5.jar na minecraft.jar, a jeżeli to nie działa to musisz szpernąć w internecie jak cofnąć się do poprzedniej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yeduu 0 Napisano 8 Sierpień 2012 wiem sprawdzałem już ale nie działamam minecraft version changerawtf ? tera nagle działa zaczarowałeś mi komputer czy co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 9 Sierpień 2012 Skoro udało Ci się dojść do sedna sprawy i rozwiązać problem to temat zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach