Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Krzanu

Dzień Dobry Wieczór - zależy co u kogo

Rekomendowane odpowiedzi

Krzanu    1
Cześć wszystkim. Na imię mam Łukasz, jestem z południa Polski dokładniej Tarnów małopolska. W minecrafta pogrywam sobie wieczorkami dla relaksu po pracy z zimnym piwkiem przy kompie :) . Jakoś nigdy nie grałem multi dlatego też moja wizyta na tym forum. Poczytam , popytam i z miłą chęcią spędzę miło czas pogrywając z jakąś fajną ekipą ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witamy na forum!
Od razu miła wiadomość, że zakupiłeś grę. :)
Pozwól, że zadam Ci kilka pytań.
Czy grasz na serwerach minecraft.pl?
Skąd pomysł na nick w Minecraft?
Dlaczego pszczoła jako avatar?

Pozdrawiam, Kuba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzanu    1
Witam

- Tak gra zakupiona już chwilę temu :)
- Nie jeszcze nie gram na serwerach Minecraft.pl i nie mam doświadczenia w graniu na multi, więc postanowiłem to zmienić. Jednak gra z dobrą ekipą jest bez porównania lepsza niż gra solo.
- Nick jest stary jak i ja i już się do niego przyzwyczaiłem. Nic nadzwyczajnego lekko zmienione nazwisko.
- Osa jako avatar .... historia dość długa nawiązująca do wydarzeń w życiu prywatnym.

Tak w ogóle to dzięki za przywitanie i może polecisz mi jakiś serwer na którym mógłbym zacząć pogrywać. Nie ukrywam że traktuję siebie jako "mało doświadczonego" w minecrafcie lecz ciągle pogłębiającego wiedzę :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Alem    2
Polecić serwery do grania to można tylko chyba z minecraft.pl, inne będą traktowane jako reklama :)
Przejdź do działu "servery" i wybierz sobie, jaki Ci najbardziej odpowiada.
Jeśli chodzi o typ rozgrywki, to już zależy czy wolisz współpracę gildyjną, chować domki pod ziemią na survivalu, bawić się, zakładać firmy etc na freebuild lub może jeszcze coś innego :P Edytowane przez Alem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Krzanu' timestamp='1344194761' post='86158']
Witam

- Tak gra zakupiona już chwilę temu :)
- Nie jeszcze nie gram na serwerach Minecraft.pl i nie mam doświadczenia w graniu na multi, więc postanowiłem to zmienić. Jednak gra z dobrą ekipą jest bez porównania lepsza niż gra solo.
- Nick jest stary jak i ja i już się do niego przyzwyczaiłem. Nic nadzwyczajnego lekko zmienione nazwisko.
- Osa jako avatar .... historia dość długa nawiązująca do wydarzeń w życiu prywatnym.

Tak w ogóle to dzięki za przywitanie i może polecisz mi jakiś serwer na którym mógłbym zacząć pogrywać. Nie ukrywam że traktuję siebie jako "mało doświadczonego" w minecrafcie lecz ciągle pogłębiającego wiedzę :)

Pozdrawiam
[/quote]

Polecam polycraft.pl, jeżeli chcesz grać na "oryginalnym" serwerze, typu FreeBuild, lubisz eventy. Przeważnie mało osób gra, za to doświadczone, które przeżyły niejedną przygodę na serwerze.
Jeżeli wolisz serwery-symulatory, to wybierz się na ogromny freebuild.pl. Załóż firmę, płać podatki i baw się z innymi. :)

P.S.: Podasz swój wiek, czy mamy zgadywać? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Alem    2
@UP: mamy ułatwione zadanie, bo napewno powyżej 18, a więcej niż 30? marne szanse :D
Ja obstawiam około 19-22 lat :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Krzanu' timestamp='1344230544' post='86215']
Dzięki za podpowiedzi co do serwerów.
Co do wieku to w tym roku wskoczyła mi trójeczka z przodu :D
[/quote]

Huh, to nadal Elros jest najstarszy D:
Grałeś już na jednym, z serwerów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzanu    1
Właśnie nie . Wczoraj próbowałem wejść na kilka ale jakiś błąd mi wyskakuje :
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Internal exception: java.net.SocketException:[/font][/color][font=helvetica, arial, sans-serif][color="#ff0000"] connection reset[/color][/font]

i szukam przyczyny.

Próbowałem też na Rolecraft i tam mi wyskakuje Serwer outdated

jak tylko znajdę problem to na 100% wejdę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzanu    1
damn :) faktycznie działa :D dzięki za pomoc, czyli niepotrzebnie aktualizowałem minecrafta ;/
ale ważne że działa. W nocy jak wrócę z roboty to wejdę obczaić co i jak. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[s]Dobra,[/s][s]To jutro wyślę na PW. Na tym laptopie, niestety nie mam.
Tylko musisz do jutra mieć 20 postów, w dziale innym niż "Przywitaj się". :P[/s]

Nie musisz, zapomniałem o Version Changer. :F
[url="http://project.adshi.net/minecraft/versionchanger/"]http://project.adshi.net/minecraft/versionchanger/[/url]
Ściągnij, odpal, wybierz wersję z listy i kliknij zmień. Nic nie musisz dalej robić, program zamieni .jar-y. Edytowane przez KubaCzarny123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
guciokonda    171
To może ja jakieś pytanie zadam do naszego nowego użyszkodnika :) Wolisz tryb gry creative czy survival?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzanu    1
Witam guciokonda, powiem tak , ciężko mi wybrać gdyż naprawdę niewiele grałem. Jak na razie skupiałem się troszkę na survival ale w creative jak najbardziej mam zamiar zmierzyć się z samym sobą i moimi pomysłami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No to, ja też :3 Trochę kontrowersyjne (?) pytanie:
Nie za stary jesteś na granie w grę, zawaloną wkurzającymi dziećmi?
Nie żebym Cię zniechęcał, ale dziwnie bym się czuł, jakby moi rodziciele grali w Minecrafta, bądź Battlefielda. Edytowane przez KubaCzarny123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzanu    1
Na grę nigdy nie jest się za starym. Do dziś pamiętam jak moja Mamuszka przeszła Diablo 2 na moim starym kompie :)

Myślę że zawsze można zagrać chwilę na singlu żeby odpocząć od irytujących ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Seba0855   
Gość Seba0855
Ho ho,kolejny ogarnięty gracz do kolekcji :D Cześć tak w ogóle,nazywam się Sebastian ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MilkShake    0
[color=#00ffff] [/color][color=#00ffff]Witam Ciebie Krzanu Widać że jesteś Wyluzowanym oraz Spokojnym człowiekiem oraz Nick masz fajny nie to co do mojego ja tam mam Kiepski "MilkShake" :)[/color]

[color=#00ffff]Pozdrawiam[/color] Edytowane przez MilkShake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hulanek    5
[b]@UP[/b] Sądzę, że użycie bbcode było niepotrzebne, bo dość trudno się to czyta. :3 Baj de łej, nie widzę nic kiepskiego w Twoim nicku.

[b]@Topic[/b] Sprawiasz pozory człowieka, który umie się powstrzymać przed nerwami. Radzę uważać, bo na forum, jak i na serwerach jest troszkę trolli i mogą Cię próbować zdenerwować, bądź zniechęcić do dalszej gry. :D
A teraz pytanka. :D Twój ulubiony biom? Jaki styl budowania preferujesz / o ile rzeczywiście coś budujesz?
[center] O tak, dwa pytania, to multum pytań. :P[/center]
[b] UKRYTA WIADOMOŚĆ.[/b]

[right] Pozdrawiam, Hulanek.[/right] Edytowane przez Hulanek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cześć ja tu pierwszy ras i muszę powiedzieć wam ze wartka dyskusja xD ja tam gram na serwach poza tymi tu ale tych nie próbowałem jak chcesz z poza minecraft.pl to ci powiem jakiś serwer ciekawy xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...