ThisisBash 3 Napisano 29 Lipiec 2012 Witam . Zacząłem grać w pierwowzór LoL'a Czyli Dote . Gra mi sie bardzo spodobała więc zachciało mi sie części drugiej tej gry . Mój brat wygrał Gift Cody na steama do doty 2 . Gram w dote 2 . Szukam gracza który będzie ze mną grał w tą gre . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczubel 0 Napisano 7 Sierpień 2012 Jestem otwarty na granie, lecz nie posiadam jeszcze DOTA 2, jeśli masz kogos kto by chciał oddac klucz w zamian za konto do minecrafta to daj znac, mozna pograc razem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matejss Napisano 7 Sierpień 2012 mam DotA2, i czasem mogę pograć. Mój steam w sygnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sleehowaty 0 Napisano 7 Sierpień 2012 Bash zapomniałeś o małym szczególe ... Albowiem że nie masz mikrofonu i komunikacja z pewnością będzie utrudniona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ThisisBash 3 Napisano 8 Sierpień 2012 Aktualnie mam mikrofon więc teraz bawie sie w poszukiwanie sterowników bo mi nie przyjmuje tego mikrofonu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach