Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
rex90

Profesje

Rekomendowane odpowiedzi

rex90    0
[center]Według mnie powina być opcja zmiany profesi podszas gry albo restart gry z usunienciem działki i ekwipunku oraz nowe profesje np: najemnik[/center]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nejtan223    1
1.nie popieram możliwości zmienienia klasy
2.klasa najemnik powinna się nazywać poszukiwacz przygód i powinna sprawiać,że ta osoba dostaje więcej pieniędzy z questów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zmiana profesji będzie dostępna, ale za naprawdę bardzo wysoką cenę.
Co do klasy najemnik to jestem na... sam nie wiem ponieważ była już dyskusja na temat klasy Mag lub Wojownik. Miałaby ona zarabiać głównie na zabijaniu potworów i zaklinaniu (byłoby tańsze dla tej profesji). Mógłby zarabiać również eskortując ludzi z kopalni itp.
Co do restartu gry z usunięciem działki i ekwipunku to chyba nie zrozumiałem tego do końca...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
My jesteśmy najemnikami ;p (Carogród)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Amadis89    1
żeby takowy najemnik miał rację bytu to trzeba by bylo zablokować dla innych klas posiadanie broni itp.... Jak narazie każdy może iść na "polowanie" mobow.... Za to odbior wszystkim broni niesie za sobą ryzyko pojawienia się tzw noobków, którzy będą się czaić przy uczęszczanych drogach. Uniemożliwi to bezpieczne wyjscie z miasta....

Chociaż to co mówiłem wyżej wprowadzi jakiś realizm... w każdym państwie byli rabusie/bandyci (pomysł na nową klasę, jakieś obozy bandytów itp).... i trzeba było się liczyć z ryzykiem opuszczając miasto.
Najemnik? a może straż miejska? Wtedy jakiś garnizon miastowy... posiadanie przez miasto "regularnej armii" czy rycerstwa...
To tylko moje przemyślenia na ten temat...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nejtan223    1
to (w połowie) bardzo dobry pomysł (kiepska część to ta z armią,gracze powinni wynajmywać innych do ochrony)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Przypominam że jak napisał elros ludzie z Carogrodu są najemnikami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...