KubaCzarny123 47 Napisano 27 Lipiec 2012 (edytowane) //EDIT: Siemka, jest to temat informacyjny dla pracowników Bud7. A jednocześnie otwieram rekrutację na budowniczych. Dozorcy/Strażnicy: wppwpl (10$/3dni) Rozdoba (?) Budowniczowie: proceptor (działka 20x20x40 + udział w zyskach) wppwpl (działka or mieszkanie 48m kwadratowych) Gerard_pul (działka or mieszkanie 52m kwadratowe) Ja pełnię funkcję kierownika, jak i budowniczego. Powierzchnia: ok. 400x350 Postępy: 1. Działki (4/6) 2. Drogi (50%) 3. Most (60%) 4. Mała plaża (40%) 5. Park (30%) 6. Eko farmy (0/2) 7. Apartamenty mieszkalne (2%) Projekt apartamentów: [img]http://i.imgur.com/YovLp.jpg[/img] Pozdrawiam, Kuba Edytowane 24 Sierpień 2012 przez KubaCzarny123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerard Dudek 2 Napisano 27 Lipiec 2012 niestety nie będę na budowie za co przepraszam Wyjazd:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 28 Lipiec 2012 A Kiedy masz wolny termin? Ja jutro wracam z dwutygodniowych wakacji, więc mam czas zawsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerard Dudek 2 Napisano 24 Sierpień 2012 już jestem wolny ale, nie ogarniam tej budowy czy są jakieś grupowanie czy co proszę o odpowiedź Pul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 24 Sierpień 2012 (edytowane) Masz do wyboru awans na Budowniczego lub Dozorcę. Żadnych innych utrudnień/stopni nie ma. Edytowane 24 Sierpień 2012 przez KubaCzarny123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wppwpl 0 Napisano 26 Sierpień 2012 Czekam na Ciebie na serwerze. Musisz mi powiedzieć co mam zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 26 Sierpień 2012 No jestem, a Ciebie brak. Umówmy się może jutro, na 20. Oki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerard Dudek 2 Napisano 27 Sierpień 2012 dalej nic nie rozumiem a co robi Dozorca , bo budowniczy to wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 27 Sierpień 2012 Dozorca- "pilnuje" osiedla, rozdaje działki (jeżeli mnie nie ma), dba o zieleń, i podlewa na farmach (jak zrobię). btw. Na razie nie bywam często na serwerze, lagi i bugi straszne. Wejdę gdy się wszystko ustatkuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerard Dudek 2 Napisano 28 Sierpień 2012 A czy tam się opłaca budowniczego? bo raz bylem i raczej nic nie widziałem do budowy (byłem tylko na spawnie jak jest coś do kopania to ja bardzo proszę jakbyś był na serwie to mnie zaprowadź (oczywiście jakbyś mógł) pozdrowienia od Pula Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 30 Sierpień 2012 Powiem tak: Budowniczy, dostaje działkę, bądź mieszkanie (sam decydujesz). Sama "ranga" budowniczego, to stwierdzenie ogólne. Mam podział na: kopacza, murarza, gościa od infrastruktury i gościa od wnętrz. Sam wybierasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerard Dudek 2 Napisano 31 Sierpień 2012 (edytowane) Edit : mogę mieszkanie ? a mogę mieć Kopacza ??? [wiesz jak ja lubię kopać :D] Pozdro do Pula ;D Edytowane 31 Sierpień 2012 przez Gerard Dudek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 31 Sierpień 2012 (edytowane) Dobra, wykopiesz w środku parku (tam gdzie są cztery działki) piasek i wstawisz dirt. Na razie to tyle, dodaj tam jakieś kwiaty i ozdoby od siebie, za materiały oddam Ci jak wejdę. Możesz teraz zacząć kopać, ja będę po 20. EDIT: Tak. Możesz mieszkanie. Tylko muszę skończyć budynek, bo na razie czasu ni mam. Edytowane 31 Sierpień 2012 przez KubaCzarny123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebakor795 1 Napisano 31 Sierpień 2012 O co wogłóle chodzi ? (jak coś to można na mnie liczyć) ** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerard Dudek 2 Napisano 1 Wrzesień 2012 Kubo wiesz że ja chciałbym kopać stone ... powiększać teren itp. (ale do dekoracji to ze mnie nici ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach