Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
marmoladaman

Minecraft_serwer na alphe

Pytanie

Witajcie, kto z was wie skąd ściągnąć serwer na minecraft alpha albo beta wersje 1.2_02. Szukałem w google ale nic takiego nie znalazłem. Z góry dzięki za pomoc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
lkuszal    76
z tego co wiem wtedy jeszcze multi nie było

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
na alphe może nie było ja tam nie wiem ale na bete 1.2_02 na pewno już był ale ja po prostu nie moge znaleźć i życzyłem że ktoś może wie skąd można to pobrać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Jest taki programik zwany Minecraft Version Changer. Linka niestety nie podam, bo prawa autorskie nie pozwalają, a tym bardziej regulamin forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Sory ale jakbyś poczytał to mi nie chodziło o minecrafta wersje 1.2_02 tylko o serwer a z tego co wiem to nie ma [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Version Changera na serwer. Chyba że czegoś nie wiem ;p[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Dokładnie, była taka wersja co oferowała obydwie opcje (bo jest kilka changerów różnych autorów).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190
[img]https://dl.dropbox.com/u/15076711/LG94.png[/img]
Możesz mnie zacząć błagać o litość bo ToS tego zabrania.
Błaganie i tak nic nie zmieni ale kolekcją się pochwalić musiałem, gdybym na dyskach poszukał to bym pewnie serwery znalazł, akurat mam kilka folderów Hey0.
Zaraz zajmę się zrzucaniem tego w jedno miejsce bo mam spory syf na pulpicie, LlamaCraft, Hey0, stare bukkity, sporo tego mam.

[color=#008000]Czy to coś wnosi do tematu D:?[/color] Edytowane przez Atexor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi